Actorul care îl joacă pe Enzo Ferrari nu a putut să conducă mașinile din viitorul film Ferrari

Silvian Irimia
Marti, 05.09.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În ciuda unui nume mai mult decât predestinat, actorul Adam Driver, care îl va juca pe legendarul Enzo Ferrari în ecranizarea Ferrari, nu a fost lăsat să se bucure de mașinile „căluțului cabrat” pe platourile de filmare.

Da, ați citit bine. Actorul, cunoscut din rolul său în Star Wars nu a putut să conducă niciun model Ferrari, chiar dacă îl joacă pe fondatorul companiei.

Știm ca producătorul de automobile italian a avut mereu niște reguli stricte în ce privește asocierea cu brandul. În ultimul timp, a atras atenția când a interzis vânzarea de mașini către o mulțime de oameni celebri. De exemplu, Justin Bieber și-a modificat exemplaru Ferrari 458 Italia F1 Edition și a fost trecut pe lista neagră.

Acum că am pus lucrurile în context, trebuie să știm că Adam Driver nu a putut să conducă nici măcar un Ferrari pe platourile de filmare. Actorul a menționat ca interdicția a fost fixată din motive legate de asigurare.

Conform informațiilor de pe platourile de filmare, colegul lui Adam Driver, Patrick Dempsey, care deține o licență de pilot, a fost autorizat să se urce la volanul mașinilor.

Trailer-ul filmului Ferrari a fost lansat recent și sunt o mulțime de scene care ne-au atras atenția.

Chiar dacă Adam Driver nu a fost de folos în scenele cu automobile, producătorii ecranizării au folosit piloți profesioniști, iar cadrele sunt spectaculoase.

via /Reuters

Comentarii (1)

  • Dupa Gucci , acum Enzo Ferrari , care o fi legatura intre "Vader al mic" si personalitati italiene ? Nu e nici-una , e doar un actor foarte bun acest Adam Driver , personal abia astept sa vad filmul si nu neaparat doar pt. viata lui Enzo cat pt. recitalul artistic de asteptat din partea lui Adam si Penelope.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru