Adio, Dodge Challenger și Charger! Producția a fost încheiată

de Silvian Irimia
Joi, 28.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Două milioane de unități mai târziu și aproape 20 de ani, producția de Dodge Challenger și Charger s-a încheiat. La finalul lunii decembrie au ieșit ultimile modele de Charger și Challenger de pe linia de producție.

După aproape două decenii și peste 2 milioane de unități, producția actualelor modele Dodge Charger și Dodge Challenger a ajuns în sfârșit la final. Ultimul Charger și Challenger au fost finalizate săptămâna trecută.

Ultimul Challenger a fost un exemplar negru al modelului SRT Demon 170. CAcest Challenger cu o putere de 1.000 de cai putere a pus capăt unei linii care a inclus Charger, Chrysler 300 și wagon Magnum.

Producția pe cele patru linii a totalizat peste patru milioane de unități, cu 1,4 milioane de modele Chrysler 300 și 1,8 milioane de modele Dodge Charger.

Ultimul exemplar de Charger a fost un Scat Pack Widebody de culoare gri, punând capăt unei serii de aproape 2 milioane de modele Charger din generația LD. Ultimul 300C a fost produs la începutul lunii decembrie, în timp ce ultimul model 300 a ieșit de pe linie pe 20 decembrie.

Cu toate că modelele Charger, Challenger și 300 așa cum le cunoaștem au încheiat producția, Dodge nu renunță la industria muscle car.

Conceptul Dodge Charger Daytona SRT dezvăluit în augustul trecut indică faptul că marca se îndreaptă către performanța electrică.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru