Feedback

Dodge Charger

Marti, 08 Noiembrie 2016 | Modele noi

Transplant italian: platforma lui Alfa Romeo Giulia va ajunge și pe modele americane pure ca Dodge Charger și Challenger

Fiat va exploata la maxim baia de mulțime de are s-a bucurat Alfa Romeo Giulia. Italienii intenționează să folosească platforma sedanului premium și pentru modelele Dodge Charger și Challenger.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Modele noi

Forța fie cu voi: Trei supercaruri se transformă în personaje din Star Wars

Dodge profită de isteria generată în așteptarea celui mai nou film din seria Star Wars. Constructorul american a prezentat trei mașini personalizate.
Sambata, 12 Decembrie 2015 | O lume nebuna

Cea mai scumpă mașină ruginită a momentului a fost descoperită printre baloți de paie

Într-un hambar din Statele Unite, un bătrân adăpostea o adevărată bijuterie pe patru roți. O bijuterie peste care s-au așternut praful și uitarea, deși numele său amintește de Nascar.
Joi, 27 August 2015 | Modele noi

Alfa Romeo va împrumuta platforma sa cu tracțiune spate pentru următorul Dodge Charger

Sergio Marchionne, șeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, a anunțat că Alfa Romeo va împrumuta platforma sa cu tracțiune spate pentru două modele Dodge: Charger și Barracuda.
Vineri, 03 Iulie 2015 | Intern

Maşinile clasice ale lui Ion Ţiriac vor defila pe străzile din București cu ocazia Zilei Naționale a Americii

Țiriac Collection va organiza o paradă a mașinilor americane cu ocazia Zilei Naționale a Statele Unite. Vor fi prezente modele clasice, care au scris istorie pentru nume mari ca Ford, Lincoln sau Chrysler.
Luni, 16 Martie 2015 | General

Dodge opreşte lista de comenzi a celor mai puternice musclecar-uri din lume. Motivul: prea multe cereri

Dodge a restricţionat temporar comenzile pentru variantele de 717 CP ale modelelor Challenger şi Charger, cele mai puternice musclecar-uri din lume, pe fondul unui număr neaşteptat de mare de cereri.
Vineri, 14 Iunie 2013 | General

Brandul american Dodge ar putea fi pe cale de dispariţie

Viitorul brandului Dodge stă sub semnul întrebării. Compania americană îşi reduce numărul modelelor şi tot mai multe surse anunţă extincţia.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Tehnologie

JD Power SUA a făcut lista celor mai apreciate sisteme de navigaţie standard

Dodge Charger, Hyundai Genesis Coupe şi Chrysler 300 au cele mai apreciate sisteme de navigaţie standard oferite pe piaţa din Statele Unite ale Americii, anunţă JD Power. Toyota RAV4 stă la polul opus al clasamentului.
Luni, 02 Mai 2011 | General

Vechiul Stig face lista celor mai proaste maşini conduse la Top Gear

Ben Collins, fostul personaj misterior The Stig, a întocmit o listă a celor mai proaste maşini conduse de-a lungul colaborării sale cu Top Gear.
Miercuri, 06 Octombrie 2010 | Modele noi

Dodge a prezentat noul Charger

Noua generaţie Dodge Charger a fost prezentată de oficialii mărcii americane şi va debuta pe piaţă în următoarele luni. Debutul european nu a fost încă anunţat.
Vineri, 28 Mai 2010 | Industrie

Brandurile americane Dodge şi Ram îşi schimbă logo-ul

Procesul de reconstrucţie a gigantului Chrysler aduce noi logo-uri pentru brandurile Dodge şi Ram, ultimul dedicat exclusiv SUV-urilor şi pick-up-urilor.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Modele noi

Chrysler: "Vom face o masina de politie bazata pe Dodge Charger"

Chrysler a anuntat ca viitoarea generatie Dodge Charger va sta la baza unui vehicul dezvoltat special pentru politia din SUA, capabil sa se bata cu concurentii propusi deja de GM si Ford.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Tuning

SpeedFactory a creat cel mai rapid Dodge Charger din lume

Cel mai rapid model realizat pe platforma Chrysler LX/LC din lume este un Dodge Charger de 900 CP, care a fost modificat de tunerii americani de la SpeedFactory.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Modele noi

Unele modele Dodge vor fi vandute sub sigla Fiat in Europa

Modelele mass-market de la Dodge vor fi vandute in Europa sub sigla Fiat. Muscle-car-urile Challenger si Charger vor face exceptie de la aceasta regule, acestea urmand sa poarte in continuare sigla Dodge.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | Industrie

Primul model Chrysler bazat pe o platforma Fiat vine in 2011

Fiat a anuntat ca marca Dodge va fi transformata intr-un brand de performanta, pe cand SUV-urile si pick-up-urile vor fi vandute sub o noua marca, intitulata Ram. Totodata, primul model Chrysler bazat pe o platforma Fiat va fi lansat in anul 2011.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru