Primele imagini cu noul Dodge Charger electric de serie

de Tiberiu Safta
Luni, 15.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dodge a publicat primele imagini oficiale cu noul Charger Daytona EV. Noul model va fi electric, iar debutul său va avea loc în a doua jumătate a acestui an.

În ultimele zile ale lui 2023, legendarul Dodge Charger, așa cum îl știm cu toții, a fost retras din producție, împreună cu Challenger. S-a încheiat, astfel, o epocă pentru lumea muscle car-urilor și pentru marca americană. Cu toate acestea, numele său nu va intra în paginile de istorie. Asta pentru că înlocuitorul lui Charger, care va fi electric, urmează să debuteze în acest an.

Dodge a prezentat în 2022 conceptul Charger Daytona SRT, mașina care anunța o viitoare versiune electrică a modelului. Iată că acum a venit timpul să facem cunoștință cu noua versiune de serie a lui Charger Daytona EV. Dodge a publicat primele imagini oficiale cu noul model, surprins fără urmă de camuflaj.

Astfel, noul model electric de performanță păstrează, în mare parte, același design văzut și la conceptul prezentat în urmă cu 2 ani. În partea din față avem faruri dreptunghiulare LED unite printr-o bandă, iar aici putem vedea și o siglă nouă în mijloc.

Partea din spate este asemănătoare la nivel estetic cu vechiul Charger.

Dodge nu a dezvăluit mai multe detalii despre noul Charger electric. Știm doar că lansarea oficială a noului model va avea loc în a doua jumătate a lui 2024.

via Dodge, Motor1

Comentarii (4)

  • johnny
    Pare a fi challenger nu charger (parca asta era cu 4 usi)
    2 1
  • Aspirant la UNATC
    Remake-ul "Bullitt" o să valideze supremația cinematografică oferită de urmăririle cu mașini electrice, nu ?
    3 1
  • oricine
    Probabil că au să-i pună sunet artificial de V8.
    0 1
  • Abia acum îi vine mânușă numele.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru