Alfa Romeo prezintă un nou teaser al lui Giulia, viitorul rival al lui BMW Seria 3

de Sebastian Toma
Luni, 22.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italienii de la Alfa Romeo au prezentat o nouă imagine teaser a viitorului lor model de clasă medie, al cărui nume ar trebui să fie Giulia. Lansarea oficială are loc peste două zile.

Esential 4 ani au trecut de la ieșirea din fabricație a lui Alfa Romeo 159, modelul de clasă medie al italienilor.
Alfa Romeo se pregătește de lansarea oficială a noului său model de clasă medie, al cărui nume este așteptat să fie Giulia. Italienii au publicat o imagine teaser a viitorului lor model, pe care îl vor dezveli oficial în data de 24 iunie. Viitorul Giulia este succesorul lui Alfa Romeo 159 și detaliile sale sunt ținute secrete de italieni până la momentul lansării. În prezent, știm că viitorul model de clasă medie de la Alfa Romeo are dnumirea internă 949 și va fi disponibil alături de două familii de motoare: una cu unități cu patru cilindri în linie și un nivel ridicat de putere și alta cu motorizări V6 derivate din propulsoarele dezvoltate de Ferrari.

Prezentarea publică a noului model Alfa Romeo, așteptat să fie botezat Giulia, va avea loc la Milano, orașul de baștină al mărcii italiene.

Echipa de dezvoltare a noului model de clasă medie de la Alfa Romeo a lucrat trei ani la dezvoltarea succesorului lui 159 în cadrul unei facilități industriale independente din Modena, localitatea în care se află atât fabrica Ferrari, cât și fabrica Maserati. Deși va fi prezentat în vara lui 2015, lansarea comercială a noului model de clasă medie de la Alfa Romeo va avea loc în primăvara lui 2016.

Urmareste Automarket
Italienii vor să se lupte de la egal cu nemții, așa că inginerilor și designerilor implicați în proiect li s-a cerut să asigure un nivel de dinamism în conducere comparabil cu liderii clasei medii premium. Harald Wester, șeful Alfa Romeo și Maserati, promite că noul lor model de clasă medie va avea "suflet", ceea ce el consideră că le lipșește modelelor de segment D oferite în prezent de constructorii premium din Germania.

Via Autocar | Carscoops

Comentarii (7)

  • schumi
    Live streaming ? Ca sa fim si noi martori la lansare. :)
    10 1
  • În imagine scrie 24 JUNI, voi scrieți 24 iulie. cum îi, pân-la urmă? :D
    3 1
  • In primul rand, codul proiectului este 952 ( nu 949 ) .

    Nu se stie inca ( aflam miecuri ) daca numele final va fi Giulia ( FCA tocmai a inregistrat zilele trecute un domeniu web cu numele ' Alfa Romeo Milano') .

    Imaginea prezentata nu este un teaser oficial , ci unul care apare pe site-ul unui dealer din Olanda .

    In rest , ce mai conteaza , mai sunt doar 2 zile !!!
    7 1
  • Corect , proiectul 949 este cel al urmatorului model AR , respectiv SUV -ul dezvoltat pe aceeasi platforma , concurent pentru Porsche Macan ; lansarea oficiala se preconizeaza a avea loc anul viitor.
    6 0
  • cristi
    nu au nici o sansa in fata celor 3 germani cu sufletul raman
    2 11
  • @sneaker
    Este vorba despre luna iunie, a fost o eroare. Mulțumim pentru sesizare.
    2 0
  • Oficial: Giulia QV (versiunea de top) V6 benzina 510 cp ( 0-100 km/h In 3.9 sec) .
    Asteptam si versiunile ' normale ' , precum si preturile .
    Cat despre design , fiecare cu gustul sau :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru