Alpina B8 Gran Coupe facelift: grilă iluminată și același V8 cu 621 de cai putere

de Alexandru Monenciu
Marti, 01.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alpina a publicat primele imagini și informații despre noul B8 Gran Coupe facelift. Pachetul de noutăți include o grilă iluminată și un display mai mare pentru instrumentarul de bord digital.

La câteva zile de când întreaga familie BMW Seria 8 a primit un facelift, nemții de la Alpina publică primele imagini și informații despre versiunea actualizată a lui B8 Gran Coupe. La fel ca în cazul modelului standard, noutățile sunt mai degrabă minore.

În partea din față avem o grilă iluminată, iar jantele de 20 de inch sunt deja specifice companiei germane. Clienții pot opta pentru nuanțele consacrate de verde și albastru pentru exterior, dar au la dispoziție și paleta oficială BMW sau catalogul BMW Individual.

Pe lângă instrumentarul de bord digital, acum cu display de 12.3 inch, pasagerii vor regăsi la interior o serie de elemente pe care este gravată emblema Alpina, aceeași care poate fi întâlnită și la nivelul ornamentelor iluminate ale pragurilor. Volanul este îmbrăcat în piele naturală, cusută manual.

Din punct de vedere tehnic, Alpina B8 Gran Coupe facelift rămâne neschimbat. Asta înseamnă că motorul V8 twin-turbo, de 4.4 litri, dezvoltă tot 621 de cai putere și 800 Nm cuplu.

Transmisia automată cu 8 rapoarte completează pachetul.

În aceste condiții, mașina atinge 100 de km/h în 3.4 secunde, iar viteza maximă este de 324 km/h.

Pe piața din Germania, Alpina B8 Gran Coupe pornește de la 162.100 de euro.

via Alpina

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Asta ştiau ei să facă.....

    Mărimea contează, nu 4 cilindri cu 2 litri ordinari , ci pun 6 sau 8 cilindri, 3 sau 4 sau 5 litri şi gata egoul

    Maşini poluante şi uzate moral
    3 9
  • Seriff
    @Edikk, nu intereseaza pe nimeni, nici pe aia de la Alpine, nici pe noi, lumea cumpara masini termice in continuare si va cumpara mult si bine, propaganda ta eco nu valoreaza nimic, esti 0
    10 3
  • Ia uite, ba. S-au prins si astia de la Automarket, intr-un final, ca era vorba despre B8.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru