Angajări la Renault România: constructorul caută 120 de ingineri şi oferă stagii de practică pentru 270 de studenţi

de Daniel Popescu
Joi, 22.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault România vrea să recruteze 120 de ingineri la Bucureşti, Titu şi Mioveni şi oferă stagii de practică pentru 270 de studenţi şi masteranzi în cadrul târgului Angajatori de Top.

Esential 60 de ingineri cu experienţă vrea să angajeze Grupul Renault România
60 de ingineri debutanţi caută Renault România
270 este numărul de locuri oferite de Renault România în cadrul programului de stagii
Eşti inginer cu experienţă, proaspăt absolvent al unei facultăţi de specialitate sau încă studiezi în acest domeniu? Dacă vrei să lucrezi în industria auto, în aceste zile ai posibilitatea de a începe o carieră în cadrul grupului Renault România.

Compania a anunţat că a început procesul de recrutare pentru 60 de ingineri specialişti cu studii superioare tehnice în domeniul automobilelor sau cu experienţă de cel puţin 2 ani în industria auto. În plus, există 60 de posturi similare şi pentru inginerii care nu au experienţă, dar care au absolvit recent o facultate de inginerie, telecomunicaţii sau electronică.

Pe lângă cei 120 de ingineri pe care îi doreşte, Renault România a lansat şi o nouă ediţie a programului de stagii în cadrul căreia caută 270 de studenţi şi masteranzi din facultăţile cu profil tehnic.

Posturile sunt disponibile pe platforma industrială de la Mioveni sau în cadrul Renault Technologie Roumanie, în centrul de proiectare de la Bucureşti sau la divizia de testări vehicule şi componente mecanice de la Titu.

Pentru a aplica la unul dintre posturile oferite sau pentru a te înscrie în programul de stagii poţi vizita standul Renault România de la Angajatori de Top, cel mai mare târg de carieră din România. Acesta se desfăşoară la Sala Palatului (strada Ion Câmpineanu, nr.

28, sector 1, Bucureşti) în perioada 22-23 octombrie şi este deschis între orele 10:00 - 17:00 (joi, 22 octombrie) şi 10:00 - 19:00 (vineri, 23 octombrie).

Consultă aici lista completă a locurilor de munca oferite de Renault România în cadrul târgului Angajatori de Top.

Via Renault România

Comentarii (2)

  • patriot odata
    Sa angajeze un tanar destept in locul lui Cornel Manucu. Omul ala mai rau incurca lucrurile la Dacia-Renault. Dacia trebuie sa evolueze, dar nu prin comunisti.
    2 0
  • petrush
    angajeaza si vorbitori de limba germana ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru