Arhiva stiri octombrie 2018

Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Industrie

Skoda a atins deja pragul de un milion de vehicule produse în 2018: cehii se îndreaptă către un nou record

Un exemplar Skoda Fabia vopsit în culoarea Moon White este mașina cu numărul 1.000.000 produsă de constructorul ceh în acest an. Este pentru prima dată când această bornă a fost atinsă într-un interval atât de scurt.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Modele noi | 3 comentarii

Primul teaser pentru noua generație Mazda 3: lansarea oficială este programată în noiembrie

Mazda a publicat un teaser pentru o lansare programată în luna noiembrie. Cel mai probabil, imaginile arată viitoarea generație Mazda 3, anticipată în urmă cu un an de conceptul Mazda Kai.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Intern

Uber introduce noi măsuri de siguranță pentru șoferi și pasageri: apel rapid la 112 și informarea prietenilor despre cursă

Uber va introduce o serie de măsuri de siguranță pentru șoferi și pasageri, iar cele mai importante sunt posibilitatea de a suna rapid la 112 și de a trimite datele despre cursă unui număr de până la 5 prieteni.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Modele noi | 3 comentarii

Skoda a prezentat noul Kodiaq GT: primul SUV coupe din istoria cehilor este disponibil doar pe piața din China

Skoda a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Kodiaq GT. Primul SUV coupe din istoria constructorului ceh este disponibil exclusiv pe piața din China. Clienții vor avea la dispoziție doar motoare pe benzină, iar sistemul de tracțiune integrală este oferit standard.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Motorsport

Mutări importante în Campionatul Mondial de Raliuri: Kris Meeke revine în WRC alături de Toyota, iar Esapekka Lappi face echipă cu Ogier la Citroen

Constructorii implicați în Campionatul Mondial de Raliuri au pregătit o serie de "transferuri" interesante. Începând cu sezonul viitor, Kris Meeke revine în WRC împreună cu Toyota, iar Esapekka Lappi devine coechipierul lui Sebastien Ogier în cadrul Citroen.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

BMW oferă detalii despre viitoarele modele electrice: "Designul va fi asemănător cu cel al modelelor cu motoare termice"

BMW anunță că designul viitoarelor sale modele electrice va fi unul asemănător cu cel al modelelor cu motoare termice, întrucât a dispărut necesitatea unor elemente estetice radicale așa cum sunt cele adoptate pentru i3 sau i8.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Tehnologie | 1 comentariu

Volkswagen va lansa în 2020 o platformă online pentru vânzări: "Clienții nu vor mai merge la dealer pentru accesarea serviciilor"

Grupul Volkswagen va lansa în 2020 o platformă online prin care va vinde mașini și servicii, va gestiona plățile ratelor și va furniza update-uri software, astfel încât clienții să nu mai facă vizite la dealeri.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Modele noi | 1 comentariu

Audi dezvoltă o versiune Allroad pentru A1: gardă la sol mărită și protecții suplimentare

Audi pregătește o surpriză pentru fanii lui A1. Nemții vor să lanseze în scurt timp o versiune Allroad pentru modelul de clasă mică. Viitorul A1 Allroad ar urma să ofere o gardă la sol mai mare, protecții suplimentare și, cel mai probabil, un sistem de tracțiune integrală.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Industrie | 5 comentarii

Apel disperat pentru un acord între UE și Marea Britanie: constructorii europeni cer negociatorilor să evite “cel mai negru scenariu” pentru Brexit

Producătorii auto și furnizorii de componente din Europa trag un semnal de alarmă înaintea summit-ului pe tema Brexit. Reuniți sub vocea Asociației Constructorilor de Automobile din Europa (ACEA), aceștia cer negociatorilor să evite “cel mai negru scenariu” pentru Brexit și să obțină un acord între UE și Marea Britanie.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Renault atacă piața vehiculelor comerciale din China: constructorul va lansa trei utilitare electrice în 2 ani

Renault și partenerul Brilliance vor să lanseze trei utilitare electrice pe piața chineză în următorii doi ani. Constructorul francez caută să profite de creșterea pieței de vehicule comerciale ușoare, pe fondul scăderii vânzărilor de motoare convenționale.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Intern | 1 comentariu

Noutăți despre programul Rabla: au mai rămas 9.000 de tichete. ITP-ul pentru mașina casată devine obligatoriu din 2019

9.000 de tichete mai sunt disponibile în cadrul programului Rabla din acest an, în timp ce de anul viitor mașina casată trebuie să aibă obligatoriu ITP valabil pentru a fi eligibilă.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Economic

Înmatriculări în luna septembrie în Europa: România înregistrează cea mai mare scădere. Liderul Volkswagen ajunge pe poziția a cincea

Înmatriculările de mașini noi au scăzut cu 23.4% în Europă în luna septembrie. Trecerea la noul ciclul de testare WLTP este principalul motiv care a generat această tendință.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Economic | 6 comentarii

Amendă uriașă pentru Audi: nemții trebuie să plătească 800 de milioane de euro pentru manipularea emisiilor diesel

Audi a primit o amendă de 800 de milioane de euro din partea autorităților germane pentru încălcarea normelor de poluare ale motoarelor sale diesel. Constructorul a anunțat că va plăti amenda, fără să o conteste.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Modele noi | 33 comentarii

Oficial: BMW X7 se prezintă. Cel mai mare SUV din gama bavarezilor oferă 7 locuri și motorizări de până la 400 CP în Europa

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul X7. Cel mai mare SUV din gama constructorului german va fi disponibil începând cu luna martie și este oferit standard într-o configurație cu 7 locuri.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Formula 1 | 2 comentarii

Williams anunță că Ocon este pe lista scurtă pentru sezonul 2019. "Ar fi o nebunie să nu-l luăm în considerare"

Esteban Ocon este pe lista scurtă a celor de la Williams pentru sezonul 2019 alături de Sergey Sirotkin și Robert Kubica, după ce echipa a semnat deja cu George Russell.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Motorsport

Modificări în Mondialul de Raliuri: din 2019 FIA introduce o nouă etapă în calendar, dar elimină campionatul dedicat clasei WRC 3

Ediția 2019 a Campionatului Mondial de Raliuri va sosi cu câteva modificări. FIA a decis să introducă încă o etapă, să elimine campionatul dedicat WRC 3 și să împartă grupa WRC2 astfel încât să încurajeze echipele private să alinieze la start mașini mult mai performante.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Modele noi

Dacia Sandero Stepway Escape: ediție specială de 400 de unități pentru piața din Franța

Dacia Sandero Stepway va primi în Franța o ediție specială Escape care va fi produsă în numai 400 de unități. Designul final a fost ales în urma voturilor exprimate de 100.000 de fani.
Marti, 16 Octombrie 2018 | General | 9 comentarii

Studiu: mașinile electrice au costuri de întreținere mai mici cu peste 20% față de vehiculele cu motoare convenționale

Un studiu realizat recent în Marea Britanie a scos la iveală faptul că mașinile electrice au costuri de întreținere mai mici, în medie, cu 23% comparativ cu vehiculele echipate cu motoare diesel sau benzină.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Modele noi

Un nou teaser cu viitorul Mitsubishi L200 facelift: pick-up-ul va fi prezentat în 9 noiembrie

Mitsubishi a publicat o fotografie teaser cu L200 facelift, pick-up-ul pe care producătorul japonez îl prezintă în 9 noiembrie. Modelul constructorului nipon ar urma să preia o serie de elemente estetice de pe Outlander, în timp ce sub capotă, clienții vor găsi același motor diesel de 2.4 litri.
Marti, 16 Octombrie 2018 | Industrie | 5 comentarii

Peugeot "înțeapă" rivalii care nu au fost pregătiți pentru testele de emisii WLTP: "Noi nu am oprit producția și nu am făcut stocuri"

Peugeot a "aruncat săgeți" spre constructorii rivali ale căror vânzări au fost grav afectate de introducerea testelor de emisii WLTP, în contextul în care Grupul PSA a fost printre puținele care a avut toate modelele omologate la timp.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru