Arhiva stiri februarie 2020

Luni, 03 Februarie 2020 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer al filmului Fast and Furious 9: pelicula ajunge pe marile ecrane în 22 mai

Studioul american Universal a publicat primul trailel al peliculei F9 (Fast and Furious 9). Clipul dezvăluie câteva scene de acțiune și, bineînțeles, actorii principali. Conform Universal, filmul va ajunge pe marile ecrane în 22 mai.
Luni, 03 Februarie 2020 | Modele noi

Bentley Continental GT Ice Race: versiunea unicat are roll cage și o gardă la sol mai mare

Bentley a prezentat ediția unicat Continental GT Ice Race. Britanicii au pregătit un roll cage complet, scaune și centuri de competiție și o gardă la sol mai mare. Modelul a fost admirat în premieră în cadrul GP Ice Race din Austria.
Luni, 03 Februarie 2020 | Intern | 12 comentarii

București, al patrulea cel mai aglomerat oraș din Europa în 2019: timpul pierdut în trafic a crescut

București a fost pe locul 4 în topul celor mai aglomerate orașe din Europa în 2019, potrivit unui studiu TomTom ce a inclus 416 orașe din 57 de țări. În Capitală, timpul petrecut în trafic este, în medie, cu 52% mai mare decât în condițiile în care traficul ar fi fluent.
Luni, 03 Februarie 2020 | General | 1 comentariu

Video. Bill Murray, Chris Evans, Maisie Williams și LeBron James au jucat în reclamele auto care au rulat în timpul Super Bowl 2020

Anul acesta, producătorii auto care au pregătit spoturi video cu ocazia Super Bowl LIV au mizat pe popularitatea vedetelor de la Hollywood. Maisie Williams (Arya Stark), Cobie Smulders, Bill Murray și Chris Evans au fost câțiva dintre actorii care au ales să joace în reclamele producătorilor auto.
Luni, 03 Februarie 2020 | Industrie | 4 comentarii

Mini amână lansarea noii generații de modele: grupul BMW dă vina pe costuri și Brexit

Grupul BMW a amânat lansarea noii generații de modele Mini, cauzele fiind costurile și Brexit-ul, potrivit informațiilor publicate de Reuters. “Durata de viață a platformei actuale a fost extinsă,” au explicat oficialii BMW.
Luni, 03 Februarie 2020 | Industrie | 9 comentarii

Debut dificil de an pentru Dacia în Franța: înmatriculările au scăzut cu peste 37% în luna ianuarie

Dacia a înmatriculat aproape 6.000 de mașini noi în Franța în luna ianuarie, în scădere cu 37% comparativ cu perioada similară a anului trecut, în contextul în care piața din Hexagon a înregistrat un declin cu 13%.
Duminica, 02 Februarie 2020 | Concepte

Volkswagen a prezentat prototipul Golf eR1: două motoare electrice și tehnologie preluată de pe conceptul ID R

Volkswagen a prezentat prototipul electric Golf eR1 în cadrul GP Ice Race din Austria. Conceptul dispune de două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, și preia o serie de tehnologii introduse pe prototipul ID R.
Duminica, 02 Februarie 2020 | TV: Diverse

VIDEO: Tiff Needell, fostul prezentator al show-ului Fifth Gear, față în față cu toate generațiile BMW M5

Britanicul Tiff Needell are ocazia să conducă toate generațiile BMW M5. Fostul prezentator al emisiunii Fifth Gear scoate în evidență plusurile și minusurile fiecărei versiuni. Prima generație M5 a debutat în 1984.
Duminica, 02 Februarie 2020 | General

Lego va lansa un supercar din gama Lamborghini în cadrul seriei Technic Ultimate: prima imagine teaser cu modelul care debutează în iunie

Lego va lansa în 1 iunie primul produs din seria Technic Ultimate bazat pe un model Lamborghini. Conform surselor, Lego va aduce în fața pasionaților o versiune la scara 1:8 a supercar-ului Sian, cel mai puternic model de serie dezvoltat până acum de Lamborghini.
Sambata, 01 Februarie 2020 | General

Audi aniversează 40 de ani de la introducerea sistemului quattro: nemții au pregătit peste 20 de programe speciale pentru a marca acest moment

Sistemul de tracțiune integrală quattro împlinește 40 de ani, iar oficialii constructorului Audi au anunțat că vor pregăti peste 20 de evenimente speciale pentru a celebra aniversarea. Primele evenimente au loc la începutul lunii februarie în Germania și Austria.
Sambata, 01 Februarie 2020 | TV: Comparative

VIDEO: 12 modele de performanță se întrec pe sfertul de milă: McLaren Senna față în față cu Jaguar XE SV Project 8 și Aston Martin DBS Superleggera

Motor Trend a organizat o întrecere pe sfertul de milă între Toyota Supra, McLaren Senna, Mustang Shelby GT350, 911 Carrera S, Jaguar XE SV Project 8, AMG GT 63, BMW M850i, Continental GT, M2 Competition, DBS Superleggera, Urus și Challenger Hellcat.
Sambata, 01 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride | 2 comentarii

Hummer revine sub o nouă formă: americanii vor folosi denumirea pentru un viitor pick-up electric cu 1.000 CP produs sub brandul GMC

GMC a publicat câteva spoturi video care anunță debutul primului pick-up electric al companiei. Acesta va purta numele de Hummer EV și va fi prezentat în 20 mai.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru