Lynk&Co a prezentat noul SUV 02: modelul chinezilor ajunge în Europa în 2020

de Cornel Șocariciu
Marti, 27.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania Lynk&Co a prezentat o versiune de pre-producție a noului 02. Debutul european este programat pentru 2020. În același timp, oficialii companiei au anunțat că primul SUV, 01, va fi asamblat în uzina Volvo din Belgia.

Compania Lynk&Co a prezentat o versiune de pre-producție a noului SUV 02. Modelul constructorului asiatic va fi lansat în Europa în 2020 și are la bază o versiune modificată a arhitecturii CMA, platformă folosită în prezent pe Volvo XC40, dar și pe Lynk&Co 01. Pentru moment, oficialii nu au oferit și detalii despre motorizările sau tehnologiile oferite de noul SUV 02.

Totodată, reprezentanții producătorului din China au anunțat că SUV-ul 01 va fi lansat în Europa în 2019. Reprezentanții Lynk&Co spun că 01 va fi produs în uzina Volvo din Belgia.

Pe piața din China, SUV-ul 01 a fost lansat la finalul anului trecut. Exemplarele destinate pieței din Asia sunt asamblate la uzina din Luqiao, China, aceeași fabrică având și linii de producție pentru Volvo XC40. Tot în 2019, producătorul asiatic vrea să introducă modelul 01 și pe piața din SUA.

Alain Visser, CEO-ul Lynk&Co, a declarat că până în 2021, constructorul asiatic își dorește să vândă 500.000 de mașini, dintre care 125.000 în Europa.

În același timp, reprezentanții Lynk&Co au anunțat că vor deschide o serie de "Offline Stores" în câteva orașe europene (Amsterdam, Barcelona, Berlin, Londra și Bruxelles).

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru