Lynk&Co

Duminica, 23 Aprilie 2023 | Industrie

Cât de tineri sunt producătorii auto chinezi: majoritatea au sub 10 ani vechime

Avantajul competitiv pe care îl aveau companiile din industria auto până nu de mult, dispare pe zi ce trece. Migrarea către soluții complet electrice nivelează terenul de joc iar companiile chineze par să avanseze tot mai rapid în ultimii ani. Două treimi dintre acestea au sub 10 ani vechime pe piață.
Joi, 09 Martie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu un nou SUV din China. Folosește platforma lui Volvo XC60

Chinezii de la Lynk&Co au publicat primele imagini sugestive cu un nou SUV numit 08. Noul model va împărtăși platforma cu viitoarea generație Volvo XC60, iar prezentarea oficială va avea loc la sfârșitul lui martie.
Marti, 07 Iunie 2022 | Concepte

Lynk&Co prezintă conceptul The Next Day. Anunță noul limbaj de design al mărcii

Lynk&Co a prezentat un concept nou, botezat The Next Day. Acesta anunță noul limbaj de design al mărcii deținute de Geely, care poartă același nume, iar conceptul reprezintă un GT cu patru uși din viitorul apropiat.
Miercuri, 30 Septembrie 2020 | General

Constructorul chinez Lynk&Co ajunge în Europa: mașinile vor putea fi cumpărate sau vor fi disponibile pentru închiriere pe baza unui abonament lunar

Constructorul Lynk&Co a ajuns în Europa. Pentru moment, chinezii vor oferi doar SUV-ul 01, model dezvoltat pe arhitectura lui Volvo XC40. În plus, Lynk&Co propune și un abonament lunar pentru închirierea mașinilor, dar și un serviciu de car sharing.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Modele noi

Chinezii de la Lynk&Co au prezentat noul 05: SUV-ul coupe va avea și versiune plug-in hybrid

Producătorul asiatic Lynk&Co a publicat primele imagini cu noul 05. SUV-ul coupe va fi disponibil exclusiv pe piața din China și va putea fi comandat și împreună cu un sistem plug-in hybrid de propulsie.
Joi, 07 Noiembrie 2019 | Modele noi

Lynk&Co publică primele imagini cu un nou model: constructorul chinez ar putea prezenta în curând un SUV coupe

Lynk&Co, producătorul chinez deținut de Geely, a publicat trei imagini cu un nou model pe care îl va lansa pe piață, cel mai probabil un SUV coupe pe nume 05. Producătorul nu oferă însă niciun fel de detalii despre acesta.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Modele noi

Noi detalii despre SUV-ul Lynk&Co 01: prezentarea va avea loc în 2020 la Amsterdam

Producătorul chinez Lynk&Co va prezenta noul SUV 01 pentru piața europeană în cursul anului 2020, iar evenimentul va avea loc la Amsterdam, un oraș recunoscut pentru "fobia" față de mașini.
Marti, 24 Septembrie 2019 | Industrie

Chinezii de la Lynk&Co au deschis lista comenzilor pentru sedanul 03 TCR: livrările vor începe în primul trimestru din 2020

Chinezii de la Lynk&Co au anunțat startul comenzilor pentru sedanul 03 TCR. Livrările către clienți vor începe în primul trimestru al anului viitor.
Joi, 25 Aprilie 2019 | General

Chinezii de la Lynk&Co lansează un documentar despre evoluția în Cupa Mondială de Turisme: primul episod al mini-seriei are în prim-plan weekend-ul din Marrakech

Lynk&Co a publicat primul episod al mini-seriei "Challenge the World". Documentarul are în prim-plan evoluția constructorului chinez în cadrul Cupei Mondiale de Turisme. 4 piloți concurează sub culorile producătorului asiatic, iar primul episod oferă imagini din culisele curselor desfășurate la Marrakech.
Luni, 04 Martie 2019 | Concepte

Lynk&Co prezintă Cyan 03 Concept: versiunea de stradă a sedanului cu care chinezii vor concura în Cupa Mondială de Turisme promite 528 CP

Lynk&Co a publicat primele imagini și detalii cu noul Cyan 03 Concept. Prototipul este derivat din sedanul de circuit Cyan 03 TCR, model pe care chinezii îl vor utiliza în sezonul actual în cadrul Cupei Mondiale de Turisme (WTCR). Sub capota conceptului se află un motor turbo de 2.0 litri de 528 CP și 504 Nm.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Modele noi

Chinezii de la Lynk&Co pregătesc un hatchback pentru Europa: modelul va fi lansat în 2020

Producătorul chinez Lynk&Co va lansa pe piața europeană în 2020 un hatchback bazat pe platforma CMA pe care a fost dezvoltat inclusiv SUV-ul Volvo XC40.
Luni, 06 August 2018 | Modele noi

Imagini oficiale cu Lynk&Co 03, primul sedan al constructorului chinez: platformă de Volvo și tehnologii moderne

Lynk&Co, brandul auto lansat recent de Geely, a publicat primele imagini cu sedanul 03. Modelul va fi prezentat în luna septembrie, iar chinezii spun că acesta va integra tehnologii moderne și materiale de calitate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 22 Iulie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu Lynk&Co 03: sedanul este testat sub camuflaj înainte de lansarea oficială

Lynk&Co a publicat mai multe fotografii cu sedanul 03 sub un camuflaj puternic realizate în timpul unor teste premergătoare lansării oficiale.
Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Industrie

Lynk&Co și-a anunțat intențiile pentru Europa: chinezii vor să vândă clienților doar modele hibride și electrice

Compania Lynk&Co, deținută de grupul chinez Geely, a anunțat că va vinde pe piața europeană doar modele electrice și hibride. Primul lor model, SUV-ul Lynk&Co 01, va fi lansat anul viitor în Europa și va fi construit în Belgia.
Marti, 27 Martie 2018 | Modele noi

Lynk&Co a prezentat noul SUV 02: modelul chinezilor ajunge în Europa în 2020

Compania Lynk&Co a prezentat o versiune de pre-producție a noului 02. Debutul european este programat pentru 2020. În același timp, oficialii companiei au anunțat că primul SUV, 01, va fi asamblat în uzina Volvo din Belgia.
Marti, 21 Noiembrie 2017 | Concepte

Primele imagini cu Lynk&Co 02, pe internet înainte de lansare: SUV-ul va imprumuta numeroase tehnologii de la Volvo XC40

Volvo XC40 va reprezenta baza de plecare pentru Lynk&Co 02, SUV-ul care a fost deja dezvăluit accidental în câteva imagini apărute pe internet.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu Lynk&Co 01 și 03 Concept: noul brand auto al lui Geely oferă garanție pe viață și internet gratuit

Geely a publicat primele imagini cu Lynk&Co 01 și 03 Concept, primele mașini lansate de proprietarul Volvo sub un nou brand auto care va oferi servicii precum garanție pe viață, internet gratuit și servicii de car-sharing.
Joi, 20 Octombrie 2016 | Modele noi

Geely vrea să revoluţioneze industria: SUV-ul Lynk 01 este conectat la internet, se controlează prin smartphone şi are magazin de aplicaţii

Lynk 01 este primul model lansat de Geely sub un nou brand auto. SUV-ul compact mizează puternic pe tehnologii digitale, este conectat permanent la internet şi poate fi împrumutat prietenilor printr-o aplicaţie de smartphone.

Tag-uri similare

Geely, Lynk&Co, Lynk 01
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru