Kia dezvăluie planurile pentru gama de modele: Ceed ar putea primi o versiune electrică, iar conceptul Imagine by Kia va avea o versiune de serie în 2021

de Daniel Popescu
Joi, 26.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia analizează posibilitatea de a lansa o versiune electrică pentru Ceed, în timp ce conceptul electric Imagine by Kia va primi o versiune de serie în 2021.

Kia și-a stabilit o serie de planuri ambițioase pentru următorii ani, iar acestea vizează o electrificare treptată a gamei de modele pentru a respecta viitoarele norme de poluare din Uniunea Europeană.

Emilio Herrera, COO-ul constructorului asiatic, a dezvăluit că una dintre opțiuni este ca Ceed, cel mai popular model al brandului, să primească la un moment dat o versiune electrică.

"Producția pentru XCeed și Ceed Sportswagon începe la sfârșitul lunii noiembrie, la fel ca și a versiunii mild-hybrid a lui Ceed. Gradual, fiecare variantă de Ceed va avea o formă de electrificare. Luăm în considerare și o versiune electrică", a declarat Herrara pentru publicația Automotive News.

De asemenea, oficialul Kia a dezvăluit că ineditul concept Imagine by Kia va primi o versiune de serie în 2021.

"Anul viitor, noul Sorento va oferi motoare diesel și versiuni hibride și plug-in hybrid. Conceptul Imagine by Kia dezvăluit în aest an la Geneva va sta la baza unui model electric pe care îl vom lansa în 2021", a adăugat el.

Conceptul Imagine by Kia este electric și iese în evidență prin prezenta a nu mai puțin de 21 de ecrane Ultra HD de la interior, pe care constructorul le-a inclus ca o “reacție plină de umor” la competiția dintre unii constructori care vor să vadă “cine are ecranul cel mai mare”.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru