Aston Martin își măsoară forțele cu Ferrari și McLaren: pregătește un nou supercar cu motor central

de Cornel Șocariciu
Marti, 06.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a simțit miros de sânge: vrea un supercar cu motor central care să fure din clienții Ferrari și McLaren.

Zvonurile cu privire la debutul unui supercar cu motor central dezvoltat de Aston Martin au tot apărut în ultima perioadă. Și pentru că toate aceste informații au o fărâmă de adevăr acum, oficialii constructorului britanic ies la rampă cu detalii clare.

Da, Aston Martin o să producă un supercar cu motor central gata să se bată de la egal la egal cu Ferrari și McLaren. Gustul de sânge proaspăt din segment a fost simțit de britanici imediat după anunțarea lui Valkyrie, primul hypercar Aston Martin.

Acum, Andy Palmer, șeful Aston Martin, spune clar și răspicat că a identificat o posibilitate clară în zona supercarurilor, iar un rival pentru Ferrari 488 GTB, McLaren 720S și Lamborghini Huracan trebuie luat în considerare.

Urmareste Automarket
Viitorul model va avea o distribuție a maselor de 50:50, va miza pe materiale ușoare și va împrumuta o serie de tehnologii disponibile pe viitorul Vanquish.

”Cu siguranță Valkyrie va genera ADN pentru rivalul lui 488.

Supercarul cu motor central va împrumuta tehnologiile pe care le vom lansa pe noua generație Vanquish”, a completat Palmer. 

Debutul acestui model ar urma să aibă loc în 2021.

Via | AutoExpress

Comentarii (1)

  • Sper ca James Bond să se simtă confortabil în viitorul hypercar :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru