Audi A9 Concept: un clip video trădează designul frontal şi maşinile folosite drept inspiraţie

de Bogdan Mirică
Miercuri, 05.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va expune în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles un concept pe care presa la numit A9. Designerul şef al mărcii germane vorbeşte despre surpriza de la sfârşitul acestei luni şi despre modelele care l-au inspirat: vechile A8 şi TT.

Audi pregăteşte terenul pentru premiera sa din cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Este vorba despre un concept dedicat unei noi filosofii de design, botezat de presă A9.

Anticipat de un teaser încă de luna trecută, prototipul beneficiază acum de un clip video care îl are în prim plan pe Marc Lichte, noul şef de design Audi. Lichte vorbeşte despre importanţa conceptului şi despre miza personală, având în vedere că este primul său proiect în noua poziţie.

Tot clipul dezvăluie şi influenţele viitorului concept, adică primele generaţii A8 şi TT, dar şi modelul pentru circuit Audi 90 quattro IMSA GTO. În ceea ce priveşte designul final, un singur bloc optic trădează ceea ce ar putea fi o limuzină mare, capabilă să vadă lumina zilei sub indicativul A9 abia în anul 2017.

Mai multe informaţii vor fi făcute publice abia la sfârşitul acestei luni, în prima zi a Salonului de la Los Angeles.

Comentarii (2)

  • de obicei cand se "explica" designul unei masini, asta treadeaza lipsa unui design ... si de la audi nu ma astept la mare lucru oricum
    2 3
  • Eu ma astept la un design foarte reusit, mai ales ca imi place foarte tare punctele pe care se sprijina actualul designer. In plus, cresterea spectaculoasa din ultimii 15 a celor de la Audi s-a datorat in prima faza designului si calitatii ireprosabile a interioarelor. Cred ca nemtii nu vor dezamagii si viitoarele lor modele vor avea un design impresionant. Mai este putin si vom vedea daca am dreptate sau nu ;).
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru