Audi anunță pachetele Competition și Competition Plus pentru RS4 Avant și RS5

de Alexandru Monenciu
Marti, 17.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul din Ingolstadt anunță pachetele opționale Competition și Competition Plus pentru modelele de performanță RS4 Avant și RS5 (atât varianta Coupe cât și Sportback). În Europa, acestea costă 7.875, respectiv 11.875 de euro.

Audi RS4 Avant și RS5 sunt două mașini foarte apreciate de amatorii de senzații tari. Constructorul german de automobile le face acum și mai dorite, prin anunțarea pachetelor opționale Competition și Competition Plus. Acestea pot fi comandate alături de break-ul de performanță, cât și alături de variantele Coupe și Sportback ale lui RS5.

Din punct de vedere estetic, mașinile echipate cu unul dintre aceste pachete vor putea fi recunoscute după jantele de 20 de inch (disponibile opțional în Negru Phantom), emblemele finisate în negru lucios, farurile Matrix LED oferite în standard și pachetul Carbon Mate Optics.

Pentru interior, Audi a pregătit accente Negru Piano pentru partea laterală a scaunelor și o tapițerie opțională Dinamica / Pearl Nappa.

Departamentul tehnic este de departe cel mai important atunci când vorbim despre două modele de performanță. Pachetele Competition și Competition Plus includ o suspensie RS reglabilă și revizuită (coboară garda la sol cu până la 20 de milimetri).

Avem apoi un diferențial quattro sport, software nou pentru transmisie și ECU, sistem ABS recalibrat, direcție îmbunătățită, frâne RS carbon ceramice și un sistem de evacuare RS cu ornamente vopsite în negru mat.

Motoarele celor două modele dezvoltă în continuare 450 CP și 600 Nm.

Însă, prin bifarea pachetului Competition Plus, RS4 avant atinge suta de kilometri pe oră în 3.9 secunde (- 0.2 secunde), iar în cazul lui RS5 Coupe și Sportback, aceeași repriză durează acum 3.8 secunde (- 0.1 s). Viteza maximă crește la 290 km/h.

În Europa, pachetul Competition costă 7.875 de euro, iar cel Competition Plus costă 11.875 de euro.

via Audi

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru