Audi confirmă data lansării noului Q6 e-tron

de Tiberiu Safta
Joi, 07.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a dezvăluit oficial data lansării noului Q6 e-tron. Noul model va fi disponibil în două versiuni la momentul lansării. Cea mai puternică versiune va avea aproximativ 490 de cai putere.

Audi Q6 e-tron este la doar câteva zile distanță de la momentul lansării, după ce marca germană a confirmat oficial data lansării noului model.

Astfel, noul Audi Q6 e-tron va fi lansat oficial în 18 martie. În ceea ce privește noua mașină, aceasta va primi un design nou cu faruri LED subțiri în față, iar clienții vor putea să aleagă între 8 semnături luminoase diferite pentru luminile de zi. În habitaclu, noul Q6 e-tron va avea un instrumentar digital de 11.9 inch și un ecran central de 14.5 inch pentru sistemul multimedia. Acesta va avea un sistem de operare bazat pe Android.

Opțional, va fi disponibil și un ecran de 10.9 inch pentru pasagerul din față. De asemenea, noul model va putea fi echipat cu un head-up display cu realitate augmentată, un sistem audio Bang & Olufsen cu 22 de incinte, precum și o bară de interacțiune iluminată.

Noul Audi Q6 e-tron va fi bazat pe platforma PPE, împărtășită cu noul Porsche Macan Electric. La momentul lansării vor fi disponibile două versiuni.

Prima va avea un propulsor de 380 de cai putere și o autonomie de circa 600 de kilometri. A doua versiune va oferi 490 de cai putere și va avea o funcție boost pentru accelerație mai rapidă.

În ambele cazuri, noul Audi Q6 e-tron va avea tracțiune integrală, mulțumită a două motoare electrice. De asemenea, bateria va avea o capacitate de circa 100 de kWh și va putea fi încărcată de la 10% la 80% în mai puțin de 30 de minute, la un curent de 270 de kW.

Noul Audi Q6 e-tron va fi dezvăluit oficial în 18 martie.

via Audi

Comentarii (1)

  • Seriff
    Nu-i bun 600km. Eu fac 800km pana trebuie sa golesc bidonul.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru