Audi Q6 e-tron

Vineri, 03 Mai | Modele noi

PREMIERĂ: Ne-am întâlnit cu noul Audi Q6 e-tron. Iată 5 lucruri pe care le-am aflat!

În capitala Austriei ne-am întâlnit cu cel mai nou Audi lansat, Q6 e-tron. Acesta vine cu multe noutăți și schimbări despre care am povestit aici, dar și într-un video de prezentare.
Luni, 18 Martie | Modele noi

PREMIERĂ: Acesta este noul Audi Q6, 100% electric

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Q6 e-tron sau, cu alte cuvinte, versiunea cu zero emisii a SUV-ului Q6. Lansarea pe piață este programată în vara acestui an.
Joi, 07 Martie | Modele noi

Audi confirmă data lansării noului Q6 e-tron

Audi a dezvăluit oficial data lansării noului Q6 e-tron. Noul model va fi disponibil în două versiuni la momentul lansării. Cea mai puternică versiune va avea aproximativ 490 de cai putere.
Luni, 04 Septembrie 2023 | Modele noi

Audi dezvăluie interiorul noului Q6 e-tron: ecran pentru pasagerul din față

Audi a publicat o serie de imagini oficiale cu interiorul noului Q6 e-tron. Habitaclul noului model este în mare parte digitalizat, iar printre dotări se numără un ecran pentru pasagerul din față și un asistent vocal bazat pe inteligența artificială.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Modele noi

Jaguar E-Pace a fost confirmat oficial: SUV-ul electric se va bate cu viitorul Audi Q6 e-tron

Jaguar a anunțat că s-a înscris oficial în cursa pentru un SUV complet electric. Acesta se va numi Jaguar E-Pace și va folosi tehnologie împrumutată din Formula E.
Vineri, 13 Mai 2016 | Modele noi

Marea electrificare: Audi va lansa în fiecare an un model electric sau plug-in hybrid începând din 2018

Audi intenţionează să lanseze câte un model electric sau plug-in hybrid în fiecare an începând din 2018. Primul pe listă este SUV-ul electric Audi Q6 e-tron bazat pe conceptul E-tron Quattro.

Tag-uri similare

Audi, Audi Q6 e-tron, Q6 e-tron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru