Audi e-tron GT își continuă cariera la Hollywood: conceptul electric apare într-un clip de promovare dedicat peliculei Spider-Man: Far From Home

de Cornel Șocariciu
Joi, 20.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat un scurt trailer dedicat viitorul film Spider-Man: Far From Home. În cadrul clipului, Peter Parker, personaj interpretat de Tom Holland, apare la volanul conceptului electric e-tron GT.

Audi este unul dintre partenerii Marvel, iar în ultimii ani, în peliculele produse la Hollywood au fost integrate și modelele constructorului german. Cel mai nou film în care vom vedea un produs Audi se numește Spider-Man: Far From Home.

Acum, pentru a promova parteneriatul dintre cele două companii, a fost lansat un scurt clip în cadrul căruia Peter Parker (Spider-Man) și bunul său prieten Ned participă la un concurs cu teme științifice. Proiectul celor doi nu se ridică la nivelul concurenței, motiv pentru care Peter Parker apelează la resursele S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention Enforcement and Logistics Division).

Astfel, Peter Parker primește acces într-un garaj al agenției și pleacă de acolo la volanul unui Audi e-tron GT, concept pe care îl prezintă membrilor juriului. În stilul peliculelor Marvel, și clipul de promovare oferă o mică doză de umor plasată la finalul trailerului.

Audi e-tron GT nu este la prima apariție în fața camerelor video.

Conceptul a fost utilizat de Marvel și în cadrul peliculei Avengers: Endgame. Noul Spider-Man: Far From Home are premiera programată în România în 5 iulie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru