Audi infirmă zvonurile privind un R8 cu motor V6: "nu există astfel de planuri"

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 21.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi pregătește lansarea lui R8 facelift. Acum, un purtător de cuvânt Audi a infirmat zvonurile care anunțau un R8 echipat cu un propulsor V6.

Audi are intenții clare în ceea ce privește soarta lui R8. Nemții vor veni cu un facelift pentru actuala generație, dar în același timp, Peter Mertens, șeful departamentului de dezvoltare din cadrul constructorului german, spune că nu vom vedea o a treia generație pentru R8.

Voci apropiate companiei anunțau că R8 facelift va primi și o motorizare V6. Acum, un purtător de cuvânt Audi infirmă zvonurile: nu există planuri pentru un R8 echipat cu motor V6.

În acest moment, Audi R8 este oferit doar cu un motor V10 de 5.2 litri cuplat la o cutie automată și la un sistem de tracțiune integrală quattro. Unitatea este disponibilă în două versiuni de putere: 540 CP sau 610 CP.

Pentru puriști, Audi a pregătit și varianta R8 RWS (Rear Wheel Series; foto). Versiunea cu propulsie a sportivei din Ingolstadt va fi produsă în 999 de exemplare, iar primele exemplare vor ajunge în garajele clienților începând cu acest an.

Via | RoadAndTrack

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru