Audi lansează două versiuni noi pentru Q4 e-tron: autonomie de până la 534 de kilometri

de Alexandru Monenciu
Vineri, 30.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama Audi Q4 e-tron s-a îmbogățit cu două versiuni noi. Q4 Sportback 40 e-tron are cea mai mare autonomie dintre modelele electrice ale constructorului din Ingolstadt.

Audi a lansat modelul electric Q4 e-tron la jumătatea lunii aprilie. SUV-ul compact a fost prezentat oficial și în România, fiind deja disponibil în showroom-urile mărcii din țara noastră.

Acum, clienții din Europa au la dispoziție două versiuni noi. Q4 Sportback 40 e-tron este echipat cu un motor electric (amplasat pe puntea spate) care dezvoltă 204 cai putere, iar autonomia anunțată de producător este de până la 534 de kilometri.

Cea de-a doua versiune este Q4 45 e-tron quattro. Aceasta dispune de două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, iar cel de la volan are la dispoziție 265 de cai putere. În aceste condiții, SUV-ul atinge 100 de km/h în 6.9 secunde.

Cu o singură încărcare, noul Audi Q4 45 e-tron quattro poate parcurge până la 490 de kilometri. În România, acesta pornește de la 56.200 de euro.

via Audi

Comentarii (9)

  • Edikkk
    Bravo Audi !
    4 3
  • Penibil.
    Nu faci un Buc.-Cta. dus intors fara sa opresti cateva ore sa reincarci.
    Cu ditamai Audiul. Ma refeream la pret... ;)
    11 6
  • Edikkk
    @LOL dar ce dumb eşti de dai în străchini !!

    Chiar şi versiunea 490 km range, împărţit la 2, egal 245 km care este mai mare decât distanţa B-CT de hai rotunjim 227 km

    Apoi, ce faci dom'le ????

    Vii la Constanţa şi după ce ai făcut ORE şi ORE să ajungi la Constanţa, gata, nu opreşti, nu nimica, imediat pleci ???

    Nu am auzit prostie mai mare în viaţa mea !

    Hai că LOL ce... vai de capul tău. Vezi să nu uiţi sticla de plastic pentru pişu.
    2 7
  • @Edikk, nu faci constanta-buc si buc- constanta fara sa incarci. Sunt teste pe youtube, mers cu 100km/h, faci 390km. Daca vrei cu 130km/h autostrada probabil 280km. Sunt din Constanta si am avut de multe ori nevoie sa iau pe cineva de la aeroport si n-am oprit decat 20min la Otopeni.
    4 1
  • Edikkk
    Meai adig01 cam baţi câmpii.... tu vrei un Lăstun şi pretenţii de Mercedes

    Tesla model S sau uite,
    o fi scumpă model S,
    luăm Tesla Model 3 , versiunile Long Range are 614 km WLTP !

    Vezi pe site.

    deci poţi face B-CT dus întors !

    Apoi în 10 minute încarci peste 100 km, deci acele 20 de minute ai deja 200 km plus.

    Cred că eşti gică contra.

    Caută consum kwh/km apoi cât duce charger de încarcă câţi kwh/minut şi gata, afli ceva concret şi anume că poţi merge şi cu 130 km/h dus întors.
    1 4
  • Edikkk
    Autonomii reale de 330 km și 390 km

    https://youtu.be/O0ZXB8-wnpI
    1 1
  • Edikkk
    Făcute în România, la viteze de +130 km/h
    1 0
  • @Edikkk
    pai LOL are dreptate. Tu insuti zici de autonomii reale de 330 si 390 km. Bucuresti Constanta dus intors este peste 400 km. Deci nu poti face drumul asta fara sa opresti undeva la incarcat cateva ore. ha ha ha. Deci o masina incapabila la un pret enorm. Iar fraierii care au luat teapa iti explica ce fain e sa stai la statia de incarcare. Ce amuzant! Pe tine nu te includ la fraieri ca n-o sa ai niciodata bani de asa ceva. Ramai la Polo ca e foarte bun inca. Poti ajunge in Vama fara sa vizitezi Lehliul.
    1 0
  • Prietene, e vb de Audi in articol. Nu stiu cine bate campii. In parcarea din Otopeni nu am vazut chargere, ce-i drept nu m-am uitat, dar daca exista trebuie sa fie si libere. Alea 20min se pot transforma in 2h.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru