Audi Q4 e-tron

Vineri, 22 Septembrie 2023 | Modele noi

Facelift discret pentru Audi Q4 e-tron: autonomie crescută, încărcare mai rapidă

Audi a introdus o mulțime de noutăți pentru Q4 e-tron și fratele acestuia, Q4 Sportback e-tron. Lista modificările include un motor mai mare și încărcare mai rapidă.
Marti, 19 Septembrie 2023 | Economic

Grupul Volkswagen se confruntă cu o cerere scăzută pentru electrice și reduce fluxul de producție

Cererea în scădere pentru modelele electrice din Grupul Volkswagen afectează fluxul de producție al uzinei din Zwickau, Germania.
Vineri, 17 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Viitorul Audi A3 va fi un model electric accesibil, plasat sub Q4 e-tron

Constructorul german urmează să lanseze un nou model electric accesibil care să înlocuiască modelul A3. Noua mașină va avea dimensiuni asemănătoare și va fi lansată până în 2027.
Vineri, 04 Martie 2022 | Masini electrice si hibride

Îmbunătățiri pentru Audi Q4 e-Tron: timpi de încărcare mai rapizi și sistem multimedia nou

Audi a anunțat că aduce o serie de îmbunătățiri importante pentru modelul electric Q4 e-Tron. Printre acestea se numără un sistem multimedia nou și timpi de încărcare mai rapizi. Priza de încărcare va putea primi curent electric de până la 135 de kW.
Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Siguranta

Noi teste Euro NCAP: 5 stele pentru Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai și Subaru Outback

Euro NCAP a publicat o nouă rundă de rezultate obținute la testele de siguranță. Cele 5 modele testate au obținut fiecare câte 5 stele: Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai, Subaru Outback, NIO ES8 și Lynk&Co 01.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Modele noi

Audi lansează două versiuni noi pentru Q4 e-tron: autonomie de până la 534 de kilometri

Gama Audi Q4 e-tron s-a îmbogățit cu două versiuni noi. Q4 Sportback 40 e-tron are cea mai mare autonomie dintre modelele electrice ale constructorului din Ingolstadt.
Miercuri, 28 Iulie 2021 | Intern

Noile Audi e-tron GT și Q4 e-tron au fost prezentate oficial în România

Noile modele 100% electrice ale constructorului din Ingolstadt, e-tron GT și Q4 e-tron, au fost prezentate oficial în România. Cele două sunt disponibile în showroom-urile mărcii din țara noastră.
Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Intern

Prețuri Audi Q4 e-tron în România: SUV-ul electric pornește de la 45.700 de euro

Clienții din România pot comandat acum noul Audi Q4 e-tron. Primul SUV compact cu zero emisii din portofoliul nemților este disponibil cu trei versiuni de motorizare.
Miercuri, 14 Aprilie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Audi Q4 e-tron și Q4 e-tron Sportback sunt 100% electrice și promit 520 de kilometri autonomie

Audi a publicat primele imagini și informații oficiale cu noile Q4 e-tron și Q4 Sportback e-tron. Acestea sunt primele SUV-uri compacte cu zero emisii ale producătorului din Ingolstadt.
Marti, 06 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Audi a anunțat că noile Q4 e-tron și Q4 e-tron Sportback debutează în 14 aprilie

Noile Audi Q4 e-tron și Q4 e-tron Sportback vor debuta oficial în 14 aprilie. Anunțul a fost făcut de producătorul din Ingolstadt prin intermediul unei postări pe Twitter.
Joi, 25 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Audi a început producția SUV-ului electric Q4 e-Tron

Audi Q4 e-Tron este un SUV electric care tocmai a intrat pe linia de producție a uzinei multi-marcă din Zwickau. Modelul are la bază platforma modulară Volkswagen MEB.
Marti, 09 Martie 2021 | Modele noi

Audi Q4 e-tron: primele imagini și informații din interiorul SUV-ului electric

Audi a dat publicității primele imagini cu interiorul lui Q4 e-tron, un SUV 100% electric, menit să se duelez cu puținii rivali din segment: BMW iX3 și Mercedes-Benz EQC.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Iulie 2020 | Concepte

Primul teaser video cu viitorul Audi Q4 Sportback e-tron Concept: prototipul electric va fi prezentat în 7 iulie

Audi a publicat primul teaser video al noului Q4 Sportback e-tron Concept. Prototipul electric pregătit de constructorul german va fi prezentat în 7 iulie în cadrul unui eveniment online programat pentru ora 20:15, ora României.
Vineri, 30 August 2019 | Tehnologie

Mașinile Audi vor informa participanții la trafic de producerea unor incidente: simboluri sugestive vor fi afișate pe stopuri

Mașinile Audi vor putea informa ceilalți participanți la trafic de producerea unor incidente prin afișarea unor simboluri pe stopuri, pe baza unei tehnologii OLED dezvoltată de constructorul german.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Personalizare la extrem: SUV-ul electric Audi Q4 e-tron va avea 25 de stiluri diferite pentru semnătura farurilor și stopurilor

Clienții viitorului Audi Q4 e-tron vor putea alege între 25 de stiluri diferite pentru semnătura farurilor și stopurilor atunci când pre-comenzile pentru noul SUV electric vor începe în 2020.

Tag-uri similare

Audi, masini electrice, masini electrice Audi, Audi Q4 e-tron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru