Masini electrice Audi

Vineri, 29 Mai 2020 | Modele noi

Audi anunță proiectul Artemis: germanii vor să dezvolte un model electric "revoluționar" până în 2024

Audi a inițiat un proiect prin care inginerii germani vor lucra la dezvoltarea unui model electric "revoluționar" care să apară pe piață până în 2024.
Sambata, 23 Noiembrie 2019 | Modele noi

Versiunea de serie a lui Audi e-tron GT va fi prezentată în noiembrie 2020: rivalul lui Tesla Model S are 590 CP și autonomie de 400 de kilometri

Audi a confirmat că va prezentă versiunea de serie a conceptului electric e-tron GT cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din noiembrie 2020. Modelul va fi cel mai nou rival al lui Tesla Model S.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Modele noi

Audi prezintă e-tron Sportback: noul SUV coupe electric are până la 408 CP, autonomie de 446 de kilometri și faruri LED Digital Matrix

Audi a publicat primele imagini și informații tehnice despre e-tron Sportback, versiunea coupe a SUV-ului e-tron, care oferă 408 cai putere, autonomie de 446 de kilometri și beneficiază de faruri LED Digital Matrix cu un milion de microoglinzi.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Audi e-tron Sportback va fi prezentat în 20 noiembrie: SUV-ul electric va avea 360 CP și o nouă tehnologie pentru faruri

Audi a confirmat că SUV-ul electric e-tron Sportback va împrumuta platforma tehnică de 360 de cai putere a lui e-tron și va avea o tehnologie modernă pentru faruri. Prezentarea oficială este programată în 20 noiembrie.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Modele noi

Audi oferă detalii despre SUV-ul coupe e-tron Sportback: prezentarea oficială va avea loc în luna noiembrie

Audi va prezenta oficial noul SUV coupe electric e-tron Sportback la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie, iar livrările ar urma să înceapă în prima parte a anului viitor.
Luni, 26 August 2019 | Masini electrice si hibride

Personalizare la extrem: SUV-ul electric Audi Q4 e-tron va avea 25 de stiluri diferite pentru semnătura farurilor și stopurilor

Clienții viitorului Audi Q4 e-tron vor putea alege între 25 de stiluri diferite pentru semnătura farurilor și stopurilor atunci când pre-comenzile pentru noul SUV electric vor începe în 2020.
Vineri, 03 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Audi va lansa în acest an un concept electric alimentat cu hidrogen: "Avem nevoie de o alternativă la mașinile electrice cu baterii"

Audi va prezenta în acest an un concept electric alimentat cu hidrogen, iar o versiune în serie limitată ar putea fi lansată în 2021 ca alternativă la mașinile electrice cu baterii.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi are probleme cu producția mașinilor electrice: lansarea lui e-tron Sportback ar putea fi amânată pentru 2020

Audi întâmpină dificultăți în aprovizionarea cu baterii și motoare pentru mașinile electrice, motiv pentru care lansarea lui e-tron Sportback ar putea fi amânată pentru 2020.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi oferă primele detalii despre vânzările lui e-tron: peste 600 de unități în Norvegia și aproape 500 de unități în Germania în martie

Audi a anunțat că SUV-ul electric s-a comercializat în peste 600 de unități în Norvegia și în aproape 500 de unități în Germania în prima lună de la lansarea pe piață.
Vineri, 01 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi anunță prețurile pentru încărcarea mașinilor electrice prin propriul serviciu e-tron Charging Service: minim 8 euro pentru fiecare încărcare

Încărcarea unei mașini electrice Audi prin propriul serviciu e-tron Charging Service va necesita un abonament lunar de minim 5 euro și o plată de cel puțin 8 euro pentru fiecare încărcare.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Planurile Audi pentru electrice: conceptul unui SUV mai mic decât e-tron va fi prezentat în martie, iar PB 18 e-tron va avea versiune de serie

Audi a confirmat că va prezenta în luna martie conceptul unui SUV electric cu dimensiuni mai mici decât e-tron, în timp ce conceptul PB18 e-tron va primi versiune de serie.
Marti, 18 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi va prezenta conceptul unui nou SUV electric în 2019: versiunea de serie va sosi în 2021, simultan cu e-tron GT

Audi va prezenta anul viitor conceptul unui nou SUV electric, care ulterior va primi o versiune de serie în 2021. Din punct de vedere al dimensiunilor, noul model va fi poziționat în gamă între Q2 și Q3.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Concepte

Audi e-tron GT Concept: sportiva electrică de 590 CP și cu autonomie de 400 de kilometri va fi noul rival al lui Tesla Model S din 2020

Audi a dezvăluit e-tron GT, conceptul unei sportive electrice cu două motoare electrice care generează în total 590 de cai putere și cu o autonomie de peste 400 de kilometri. Versiunea de serie va rivaliza cu Tesla Model S.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Lansarea Audi e-tron, amânată cu patru săptămâni: germanii au făcut modificări la software-ul SUV-ului electric

Audi va amâna lansarea în showroom-uri a SUV-ului electric e-tron cu patru săptămâni, întrucât are nevoie de acordul autorităților pentru o serie de modificări de ultimă oră la software.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | Modele noi

Prima reclamă pentru Audi e-tron: modelul electric preia designul conceptului prezentat în martie

Audi a conceput o reclamă pentru noul model electric e-tron care arată câteva elemente de design exterior și interior, iar multe dintre acestea sunt preluate de la prototipul prezentat în primăvară.
Luni, 03 Septembrie 2018 | Modele noi

Audi a început producția de serie a SUV-ului electric e-tron: lansarea oficială, programată în 17 septembrie

Audi a anunțat luni startul producției de serie a SUV-ului electric e-tron la uzina pe care o deține în Bruxelles, deși lansarea oficială a modelului este programată abia în 17 septembrie la San Francisco.
Vineri, 27 Iulie 2018 | Modele noi

Audi confirmă data de lansare pentru e-tron: SUV-ul electric va fi dezvăluit în 17 septembrie la San Francisco

Audi a confirmat că va prezenta oficial SUV-ul electric e-tron în cadrul unui eveniment care va avea loc în 17 septembrie la San Francisco.
Miercuri, 30 Mai 2018 | Modele noi

Informații noi despre Audi e-tron: SUV-ul electric va deveni primul model de serie cu camere video încorporate în oglinzile laterale

Audi a anunțat că SUV-ul electric e-tron va fi disponibil opțional cu camere video încorporate în oglinzile laterale care vor putea fi setate pentru condus pe autostradă, în mediul urban sau pentru efectuarea parcărilor.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Audi dezvăluie următoarele lansări de mașini electrice: e-tron vine în 30 august, iar Aicon în versiune de serie limitată în 2021

Audi e-tron, primul model electric al mărcii, va fi prezentat oficial în 30 august, în timp ce conceptul electric și autonom Aicon va primi o versiune de serie limitată în 2021.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi și Porsche vor lansa trei familii de modele electrice: "Prioritatea este să diferențiem clar modelele în funcție de siglă"

Audi și Porsche vor lansa trei familii de modele electrice bazate pe platforma Premium Platform Electric (PPE) pe care o dezvoltă în comun, însă acestea vor fi puternic diferențiate între ele.

Tag-uri similare

Audi, masini electrice, modele noi Audi, masini electrice Audi, Audi R8 e-tron, vehicule electrice Audi, Audi R8 etron, R8 etron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru