Masini electrice Audi

Miercuri, 23 August 2017 | Masini electrice si hibride

Autonomie mai mare prin energie solară: mașinile electrice Audi vor integra panouri solare pe plafon

Audi va integra panouri solare pe plafonul mașinilor electrice pentru alimentarea cu energie a aerului condiționat și a funcției de încălzire a scaunelor, cu scopul de a obține o autonomie mai mare.
Vineri, 07 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Eșecul R8 e-tron, lăsat în urmă: Audi vrea un nou supercar electric cu tehnologie împrumutată de la Porsche Mission E

Audi analizează posibilitatea de a lansa un nou supercar electric care să utilizeze tehnologie de la viitorul Porsche Mission E, în ciuda eșecului înregistrat cu R8 e-tron.
Joi, 29 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Primele modele electrice ale diviziei de performanță Audi Sport vin în 2020: SUV-urile și limuzinele vor ține capul de afiș

Audi Sport va lansa primele sale modele elecrice începând din 2020, iar pe listă se află în special SUV-uri și limuzine. Un Audi R8 electric nu este planificat în acest moment.
Vineri, 23 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Audi e-tron Sportback va fi al doilea model electric al germanilor: vine în 2019 și păstrează numele conceptului

Audi a confirmat că al doilea model electric al mărcii va fi e-tron Sportback, care va fi produs la Bruxelles alături de "fratele" său e-tron, care va fi lansat în 2018.
Luni, 29 Mai 2017 | Masini autonome

Planuri ambițioase pentru Audi: mașină autonomă în 2021 și 3 modele electrice până în 2020

Audi susține că va lansa o mașină autonomă în serie limitată în 2021, dar și 3 modele electrice până în 2020, pe lângă dezvăluirea noilor Q4 și Q8 în 2019.
Vineri, 17 Martie 2017 | Masini electrice si hibride

Audi pregăteşte o maşină electrică de oraş care să rivalizeze cu BMW i3

Audi va lansa în următorii ani o maşină electrică de oraş pe aceeaşi platformă ca Volkswagen ID care va avea drept rival principal BMW i3.
Luni, 23 Ianuarie 2017 | Masini electrice si hibride

Audi anticipează că 25% dintre mașinile pe care le va vinde în 2025 vor fi electrice

Audi consideră că un sfert dintre mașinile vândute în 2025 vor fi electrice, iar multe dintre cele tradiționale vor fi hibride.
Marti, 29 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Ofensivă ecologică: Audi va lansa 5 modele e-tron în China, inclusiv o maşină electrică cu autonomie de 500 de kilometri

Audi atacă piaţa chineză cu 5 modele e-tron până în 2020, iar printre ele se numără şi o electrică cu autonomie de 500 de kilometri. Urmează şi un SUV electric până în 2025.
Luni, 17 Octombrie 2016 | Modele noi

Audi a decis: e-tron va fi brandul său pentru maşini electrice. Revoluţia începe cu un SUV, un hatchback şi o limuzină

Audi va folosi brandul e-tron pentru modelele electrice, primele pe lista fiind un SUV, un hatchback şi o limuzină. Ulterior, vor apărea electrice derivate din actualele modele, precum A6 e-tron sau A8 e-tron.
Luni, 25 Iulie 2016 | Masini electrice si hibride

Audi dezvăluie planurile pentru viitor: 3 modele electrice până în 2020, inclusiv unul de oraş, şi o maşină autonomă fără volan şi pedale

Audi intenţionează să lanseze 3 modele electrice până în anul 2020, dintre care unul va fi de oraş, şi va dezvolta în paralel o maşină autonomă fără volan şi pedale.
Marti, 19 Iulie 2016 | Masini electrice si hibride

Audi copiază strategia Volkswagen: accent pe maşini electrice şi autonome, mai puţine versiuni pentru motorizările tradiţionale

Audi va investi semnificativ în dezvoltarea maşinilor electrice şi a funcţiilor autonome, concomitent cu o reducere a gamei de motorizări tradiţionale.
Luni, 09 Martie 2015 | Modele noi

Audi pregăteşte un SUV 100% electric cu autonomie de peste 500 de kilometri

După R8 e-tron, primul model electric de serie de la Audi, nemţii se pregătesc să lanseze şi un SUV 100% electric, anunţă Dr. Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de dezvoltare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Iunie 2014 | Modele noi

Audi pregăteşte o gamă de vehicule electrice

Nemţii de la Audi pregătesc o gamă întreagă de modele electrice pentru momentul în care acestea vor fi populare pe piaţă, spun surse din cadrul mărcii pentru Reuters.

Tag-uri similare

Audi, masini electrice, modele noi Audi, masini electrice Audi, Audi R8 e-tron, vehicule electrice Audi, Audi R8 etron, R8 etron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru