Vehicule electrice Audi

Luni, 09 Martie 2015 | Modele noi

Audi pregăteşte un SUV 100% electric cu autonomie de peste 500 de kilometri

După R8 e-tron, primul model electric de serie de la Audi, nemţii se pregătesc să lanseze şi un SUV 100% electric, anunţă Dr. Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de dezvoltare.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Modele noi

Audi pregăteşte o gamă de vehicule electrice

Nemţii de la Audi pregătesc o gamă întreagă de modele electrice pentru momentul în care acestea vor fi populare pe piaţă, spun surse din cadrul mărcii pentru Reuters.
Vineri, 06 Aprilie 2012 | Modele noi

Audi ne arată cum compune sunetul lui R8 e-Tron

Toate modelele electrice de la Audi vor fi animate de un sunet special, denumit e-Sound. Nemţii au prezentat procesul de creaţie al acestui sunet.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Modele noi

Detalii suplimentare despre viitorul Audi A2

Oficialii Audi au afirmat că noul A2 va avea o caroserie mai ieftină decât cea a lui BMW i3 şi au prezentat informaţii suplimentare despre viitorul lor model.
Luni, 12 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Audi R8 e-tron vine la Frankfurt într-o nouă versiune

Audi pregateşte o listă lungă de premiere pentru Frankfurt, printre care s-a "strecurat" şi o versiune nouă a lui R8 e-tron, supercar-ul electric al nemţilor.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | Concepte

Audi A2 Concept vine la Frankfurt

Conceptul care prefigurează viitorul Audi A2 va fi prezentat la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul va fi un vehicul electric şi va rivaliza BMW i3.
Joi, 25 Noiembrie 2010 | Modele noi

Audi vrea să fie liderul pieţei de vehicule electrice premium până în 2020

Audi intenţionează să devină lider de segment în ceea ce priveşte vehiculele electrice premium. Nemţii estimează că vor avea nevoie de zece ani pentru a realiza acest obiectiv.
Miercuri, 04 August 2010 | Modele noi

Şeful Audi a confirmat dezvoltarea unui model electric de oraş

Rupert Stadler, şeful mărcii Audi, a confirmat faptul că vor lansa un model electric de oras în următorii 3-5 ani. Modelul nu va fi bazat pe Volkswagen Up!
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru