Audi oferă detalii despre SUV-ul coupe e-tron Sportback: prezentarea oficială va avea loc în luna noiembrie

de Daniel Popescu
Vineri, 13.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va prezenta oficial noul SUV coupe electric e-tron Sportback la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie, iar livrările ar urma să înceapă în prima parte a anului viitor.

Gama de modele electrice Audi va fi completată în curând de un SUV coupe deriviat din conceptul e-tron Sportback prezentat în urmă cu doi ani.

Constructorul german a publicat în primăvara acestui an un clip video de la un test cu un prototip al noului model, însă ulterior germanii au fost nevoiți să amâne prezentarea oficială din cauza unor dificultăți inaprovizionarea cu baterii și motoare pentru mașinile electrice.

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din această săptămână, Audi a revenit asupra acestui subiect în cadrul conferinței oficiale de presă. Astfel, Audi e-tron Sportback va fi prezentat oficial în 19 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Nemții nu au oferit detalii despre disponibilitatea pe piață a modelului pentru care acceptă deja pre-comenzi, însă cel mai probabil livrările vor începe în prima parte a anului viitor.

e-tron Sportback va fi practic o versiune coupe pentru SUV-ul e-tron, astfel că este de așteptat ca noul model să preia inclusiv dotările tehnice ale acestuia.

Audi e-tron este disponibil cu două motoare electrice care oferă în total 360 de cai putere și un cuplu de 561 Nm.

În plus, prin comutarea selectorului din modul D în modul S, sistemul electric intră în modul "Boost" și oferă 402 CP și 664 Nm pentru maximum 10 secunde. Între timp, autonomia bateriei de 95 kWh este de 417 kilometri (WLTP).

Nu este clar dacă e-tron Sportback va primi și noua versiune de bază a lui e-tron, care este echipată cu două motoare electrice de 313 cai putere și cuplu de 540 Nm și cu o baterie de 71 kWh care oferă o autonomie de 300 de kilometri.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru