Îmbunătățiri pentru Audi Q4 e-Tron: timpi de încărcare mai rapizi și sistem multimedia nou

de Tiberiu Safta
Vineri, 04.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunțat că aduce o serie de îmbunătățiri importante pentru modelul electric Q4 e-Tron. Printre acestea se numără un sistem multimedia nou și timpi de încărcare mai rapizi. Priza de încărcare va putea primi curent electric de până la 135 de kW.

Versiunea electrică a SUV-ului Q4, numită e-Tron, primește o îmbunătățire importantă care va duce la timpi de încărcare mai rapizi. Această îmbunătățire este disponibilă doar pentru modelele destinate pieței europene. Trebuie menționat că actualii posesori ai lui Q4 e-Tron nu vor beneficia de timpi de încărcare mai rapizi, deoarece Audi nu oferă această îmbunătățire cu ajutorul unei actualizări software.

În Europa, Audi Q4 e-Tron este oferit cu doi acumulatori. Primul are o capacitate de 55 de kWh, iar a doua baterie are o capacitate de 82 de kWh. Doar modelele cu bateria mai mare vor beneficia de timpi de încărcare mai rapizi.

Deși acumulatorul în sine rămâne neschimbat, priza de încărcare poate primi curent de până la 135 de kW, față de 125 de kW cum era până acum. Pentru modelele Q4 40 e-Tron și Q4 Sportback 40 e-Tron, bateria va putea fi încărcată de la 5 la 80% în numai 29 de minute. Timpul de încărcare pentru Q4 45 e-Tron quattro, Q4 50 e-Tron quattro și Q4 Sportback 50 e-Tron quattro este de 36 de minute.

Evident, bateria va putea fi încărcată în aceste intervale numai la stațiile de încărcare rapidă.

Pe lângă un timp de încărcare redus, Audi va aduce îmbunătățiri și sistemului multimedia. Printre acestea se numără un ecran central nou, de 11.6 inch și integrare cu Amazon Alexa și cu aplicația myAudi. De asemenea, va fi disponibil și un pachet exterior nou, cu accente negre, numit Black Optics Plus.

via Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru