Audi a anunțat că noile Q4 e-tron și Q4 e-tron Sportback debutează în 14 aprilie

de Alexandru Monenciu
Marti, 06.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noile Audi Q4 e-tron și Q4 e-tron Sportback vor debuta oficial în 14 aprilie. Anunțul a fost făcut de producătorul din Ingolstadt prin intermediul unei postări pe Twitter.

În urmă cu câteva săptămâni, Audi ne anunța că SUV-ul electric Q4 e-tron a intrat în producția de serie la uzina din Zwickau. Tot aici este asamblat și Volkswagen ID.4, cele două modele fiind dezvoltate pe aceeași arhitectură MEB.

Acum, constructorul din Ingolstadt a dezvăluit data în care vom face cunoștință atât cu modelul Q4 e-tron cât și cu varianta Q4 e-tron Sportback. Premiera mondială va avea loc în 14 aprilie.

Anunțul a fost făcut prin intermediul unei postări pe Twitter și a fost însoțit de un nou teaser video.

Audi a fost destul de reținut în ceea ce privește detaliile tehnice ale SUV-ului electric. Ca să ne facem o idee, conceptul Q4 Sportback e-tron Concept, prezentat anul trecut, era echipat cu două motoare electrice și o baterie litiu-ion de 82 kWh.

În dreptul performanțelor erau trecuți 306 CP, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 6.3 secunde.

Autonomia anunțată este de 450 kilometri, în ciclu WLTP. Nemții ar lucra și la o versiune care să depășească pragul de 500 de kilometri.

Luna trecută, Audi a publicat și primele imagini cu habitaclul noului Q4 e-Tron. Acesta a dezvăluit instrumentarul de bord complet digital, cu display de 10.25 inch, dar și ecranul sistemului multimedia care poate avea 10.1 sau 11.6 inch.

via Audi

Comentarii (3)

  • Edikkk
    Pe măsură ce vin mai multe modele în producţie, peste ceva ani, vor scade şi preţurile la nivele mai acceptabile
    4 14
  • ce cazane
    9 2
  • @edikk
    *scadea,niveluri. :))) Stiu,stiu,tie ti-a placut mai mult matematica.
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru