Audi nu va renunța la modelele Avant de performanță

de Tiberiu Safta
Joi, 08.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi și-a asigurat fanii săi că nu va renunța să producă modele Avant de performanță. Anunțul vine la scurt timp după lansarea noului RS6 Avant GT, care marchează sfârșitul producției actualei generații a break-ului de performanță.

În urmă cu câteva zile, Audi a prezentat oficial noul RS6 Avant GT, o ediție specială, limitată la 660 de exemplare și care anunță sfârșitul actualei generații a lui RS6. Bineînțeles, odată cu această lansare, fanii mărcii cu 4 inele au început să-și pună întrebarea dacă epoca break-urilor de performanță începe să apună.

Din fericire, Audi nu va renunța la astfel de modele. Acest lucru a fost confirmat inclusiv de către Nils Fischer, managerul de proiect al noului RS6 Avant GT, care lăsat de înțeles că există potențial pentru și mai mult.

Următoarea generație Audi RS6 Avant va fi lansată până în 2026 și va fi ultima care va primi un motor termic. În schimb, față de toate generațiile RS6 Avant de până acum, noul model va fi hibrid. De asemenea, noul model nu va mai purta numele RS6, ci va fi cunoscut ca RS7 Avant. Așa cum Audi a clarificat cu ceva timp în urmă, modelele cu cifre impare vor avea motoare termice, în timp ce mașinile cu cifre pare vor fi electrice.

Inclusiv Audi RS4 Avant va primi o generație nouă, cu motor plug-in hybrid și care va fi cunoscută sub numele RS5 Avant.

via CarSales

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru