Audi: Producția mai multor modele, oprită din cauza războiului din Ucraina

de Alexandru Monenciu
Joi, 24.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit unei scrisori trimise către dealeri, Audi oprește producția mai multor modele din cauza situației din Ucraina. Printre altele, sunt afectate modelele A4, A5, A6 și A7.

Războiul din Ucraina continuă să afecteze industria auto, în mare parte datorită problemelor de aprovizionare cu piese importante care veneau din vestul țării invadate de Rusia. Printre aceste componente se numără și hamurile pentru organizarea și așezarea cablurilor în mașini.

Tocmai din această cauză, Audi se vede acum nevoit să oprească producția mai multor modele. Cel puțin asta reiese dintr-o scrisoare trimisă dealerilor și "interceptată" de presa germană.

Ar fi afectate modele precum Q4 e-tron, A4, A5, A6, A7, TT, A7 și Q8. Marca germană se așteaptă la timpi mai lungi de livrare pentru aceste modele.

Potrivit celor de la Automobilwoche, producția lui A4, A5, A6 și A7 ar putea fi reluată în primele două săptămâni din aprilie. Tot în aprilie, dar la mijlocul lunii, ar urma să fie reluată și producția modelelor TT, Q8 și Q4 e-tron.

via Automobilwoche

Comentarii (1)

  • Măreața industrie germană nu știe să producă la ei niște piese de o complexitate ci doar ucrainienii le puteau face (hamuri pentru cabluri ?!!). Și nu aveau stocuri pentru o lună. Este o comedie pe care din păcate pentru mine nu o pot înțelege.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru