Audi R8 GT Spyder by Wheelsandmore: 620 CP în aer liber

de Mircea Meșter
Joi, 05.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii se pregătesc de vară într-un mod special: îmbunătăţind performanţele unora dintre cele mai râvnite modele decapotabile de pe piaţă. R8 GT Spyder nu face excepţie, iar kitul din imagini vine de la Wheelsandmore.

Tunerii germani de la Wheelsandmore au prezentat propria versiune estetică asupra unuia dintre cele mai interesante modele cabriolet de pe piaţă: Audi R8 GT Spyder. Kitul Wheelsandmore aduce atât un refresh de design, cât şi modificări estetice care schimbă performanţele modelului mărcii din Ingolstadt.

Prima modificare vizibilă se referă la garda la sol, care în versiunea tunerilor teutoni coboară cu nu mai puţin de 4 centimetri cu ajutorul unui sistem hidraulic de suspensii. Jantele au 20 de inch, iar pneurile Continental Sport Contact 5P au dimensiunile 245/30 pe faţă şi 295/25 pe spate.

Motorul V10 de 5.2 litri care în versiunea de serie dezvoltă 560 de cai putere şi 540 Nm a fost recalibrat pentru a scoate acum 620 CP şi 590 Nm, viteza maximă a modelului german urcând până la 335 km/h.

via | Wheelsandmore

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru