Audi se intoarce in Le Mans-ul american

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 06.03.2009
Dupa ce renuntase la sirul curselor din Le mans-ul american, Audi a revenit asupra deciziei si a anuntat ca va alerga in trei provocari de pe taramul Statelor Unite.

Dupa ce a anuntat ca se va retrage din seria Le Mans America, Audi a revenit asupra deciziei si a anuntat oficial ca va alerga cu noul monopost R15 in trei curse desfasurate pe teritoriul SUA. Initial, nemtii declarasera ca vor alerga doar in cadrul cursei de 12 ore de la Sebring, unde urmau sa debuteze cu noul R15.

Planurile s-au schimbat insa, chiar daca efectele crizei economice se resimt in continuare in industria auto. Se pare ca oficialii din Ingolstadt vor sa puna la incercare performantele noului R15 in cadrul curselor Petit Le Mans din septembrie si Laguna Seca din octombrie, ultima provocare a sezonului.

La cele trei curse americane se va adauga si editia de anul acesta a Le Mans-ului european, programat in iunie, unde vor alerga cu doua exempalre R15.

via | Autoblog

Taguri: Audi, Le Mans, R15, SUA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru