Audi va începe din 2024 producția de modele electrice pe platforma PPE în China: nou parteneriat cu FAW

de Paul Cosma, Foto: Audi
Marti, 13.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi va începe din 2024 producția de modele electrice pe platforma PPE pentru piața din China. În acest sens, nemții au semnat un acord pentru înființarea unui joint-venture cu producătorul local FAW.

Audi anunță un nou parteneriat cu chinezii de la FAW, decizie prin care constructorul german subliniază “importanța strategică” a operațiunilor sale din China.

Audi și FAW au semnat un memorandum de înțelegere privind înființarea unui joint-venture care va produce modele electrice Audi pe platforma PPE (Premium Platform Electric).

Planurile și strategia viitoarei companii mixte sunt în curs de elaborare, dar Audi susține că producția este programată să înceapă în 2024.

În ciuda problemelor provocate de pandemia de coronavirus, rezultatele obținute în acest an de Audi în China sunt cele mai bune din ultimele 3 decenii.

În perioada ianuarie-septembrie 2020, constructorul german a livrat peste 512.000 de mașini în China, cu 4.5% mai mult față de perioada similară de anul trecut.

Via Audi

Comentarii (2)

  • Platforma PPE, ha? Sa speram totusi ca nu este vorba despre aceasta platforma PPE...
    https://drivetribe.com/p/teslas-model-3-is-far-more-superior-MEl-gZNWQJu_C5A9S8359g
    5 1
  • netam-nissan
    sa nu fie balmajeala asta
    https://students.uu.nl/en/hum/philosophy-politics-and-economics-ppe/what-is-ppe

    sau, si mai rau, PPE=Partidu Popular European si platforma lui cica populara, da cu politica liberala adica legea junglei.
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru