Bentley a inaugurat o cabană de lux în inima Alpilor, dedicată doar clienților săi

de Bogdan Mirică
Luni, 31.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a anunțat deschiderea oficială a cabanei sale din Kitzbuhel, o celebră stațiune de schi din Austria. Facilitatea de cazare respectă standardele de lux ale brandului britanic.

Bentley s-a gândit să își răsfețe clienții aflați la schi în Austria. Constructorul britanic de lux vrea să le ofere acestora o cabană pe măsura mașinilor sale, motiv pentru care a cumpărat și renovat după standarde extrem de înalte o cabană de la baza celei mai populare pârtii de schi din Kitzbuhel. Localitatea este un magnet pentru elita care schiază în Alpi, prin urmare Bentley trebuia să fie prezent.

Cabana inaugurată de Bentley oferă accesul rapid la pârtia de schi și o priveliște perfectă asupra stațiunii și a Alpilor. La interior, totul este inspirat de materialele și tehnologiile pe care le regăsim în interiorul modelelor Bentley, designerii combinând elemente tradiționale, specifice zonei, cu unele moderniste.

Esential 1919 este anul în care a fost construită cabana renovată de Bentley.
Tot lemnul folosit în interior este pin din zona Tirolului, iar piatra naturală a fost adusă din regiunea Upper Tauern.
Toate acestea au luat locul unei vechi cabane a pădurarului, construită în anul 1919, același an în care a luat naștere și compania auto britanică.

Managementul cabanei îi va reveni celebrului hotelier Richard Hauser, iar Bentley promite că ea va fi disponibilă doar clinților săi și prietenilor brandului. Aceștia vor fi răsfățați cum se cuvine la cabana de cinci stele. Bentley le va garanta experiențe personalizate de pescuit, vânătoare, călărie, schi, tenis, golf și tratamente spa. Cum era și normal, un automobil Bentley cu tot cu șofer va sta mereu la dispoziția clienților.

Rezervările se pot face direct pe pagina dedicată cabanei Bentley Lodge.

via Bentley

Comentarii (11)

  • Sandu al-III-lea
    N-avem ba nevoie de voi.Noi mergem la Predeal.Ca noi suntem romani si vrem ca banii sa ramana in Romania!!
    13 7
  • De fiecare data cand am impresia ca am o viata fericita, ma loviti in mufa cu o stire d'asta. Sa va fie de bine !
    29 1
  • @mowgli :)) Si cand iti admiri masina proaspat scoasa de la spalatorie trece unul cu un Cayenne nou si te face sa stai cu nasul in pamant :)
    19 3
  • Oare are acces si tipul ala care-si alimenta pe intuneric Continentalul cu GPL? :)
    20 0
  • someone
    @ stefi....sau ala ce si-a schimbat motorul de pe GT cu un V6 tdi de pe phaeton :))))))
    15 0
  • santeti niste dobitoci,ce are titlul cu continutul articolului
    2 8
  • Scorpionul_negru
    Acolo ai drum bun pana la cabana. Te poti duce linistit cu un Bentley. La noi trebuie sa astepti suv-ul Bentayga sa poti merge cu un Bentley la munte. E o diferenta :))
    10 2
  • Scrooge
    cat de redus sa fii sa spui ca brusc iti dispare bucuria ca nu ai acces intr-o cabana (fie ea si de lux) sau sa pleci capul cand trece un ghertoi cu Chayenne (ca numai din astia vad la volan, sau pitipoance). Romania nu ma dezamagesti niciodata.....:)))
    7 19
  • Chiar asa, cat de redus sa fii sa nu prinzi la o gluma?...
    19 1
  • Sau pt. un bucati cu atas.
    4 0
  • hazard
    " Cum era și normal, un automobil Bentley cu tot cu șofer va sta mereu la dispoziția clienților." Sa reformulam: " Cum era și normal, o echipa de bagaboante va fi mereu la dispoziția clienților."
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru