Bentley a pornit producția lui Flying Spur V8: primele exemplare au plecat deja către clienți

de Paul Cosma
Luni, 16.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a anunțat începerea producției pentru versiunea cu motor V8 a modelului Flying Spur. Primele exemplare asamblate la uzina din Crewe au plecat deja către clienți.

La jumătatea anului trecut, Bentley a prezentat noul Flying Spur. În momentul lansării, modelul producătorului britanic putea fi comandat doar cu un motor W12 de 6.0 litri capabil să dezvolte 635 de cai putere și 900 Nm.

În urmă cu o lună, britanicii au lansat o motorizare nouă pentru Flying Spur: V8 de 4.0 litri, ce dezvoltă 550 de cai putere și 770 Nm între 2.000 și 4.500 rpm.

Constructorul din Crewe a anunțat acum și startul producției pentru Flying Spur V8. Potrivit Bentley, primele exemplare sunt deja pe drumul către clienți.

Fiecare unitate este “asamblată manual în mai mult de 100 de ore și 84 de etape diferite”, iar Bentley spune că producția este la 100% din capacitate în urma protocoalelor de siguranță pe fondul pandemiei.

Via Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru