Bentley Flying Spur trece în partea întunecată: britanicii lansează Black Edition pentru versiunea V8 S

de Cornel Șocariciu
Luni, 31.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a pregătit o versiune specială pentru modelul Flying Spur. Denumită Black Edition, aceasta oferă o serie de elemente noi de caroserie, îmbunătățiri la interior și un V8 de 528 de cai.

Mulți constructori auto au început să dezvolte ediții speciale pentru clienții care își doresc ceva cu totul și cu totul diferit. Constructorul britanic Bentley nu este străin de aceste lucruri, iar acum a lansat versiunea Black Edition pentru Flying Spur V8 S.

Britanicii spun că noua variantă a fost gândită pentru clienții care vor un look ceva mai dinamic. Modelul se face remarcat prin prezenta negrului pe ramele geamurilor, pe carcasele oglinzilor și pe grila radiatorului. De asemenea, jantele de 21 de inch au acum un look nou și, după era de așteptat, negrul este nunața aleasă pentru finisarea lor.

La interior, Bentley a pregătit un volan sport, o tapițerie specială și o mulțime de elemente din furnir lăcuit.

Sub capotă, Flying Spur V8 S Black Edition ascunde motorul V8 de 4.0 litri care produce 528 cai putere și 680 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.9 secunde, iar viteza maximă se oprește la 306 km/h. Resursele unității sunt puse în valoare cu ajutorul unui sistem de tracțiune integrală.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru