Bentley publică o nouă imagine cu viitorul Mulliner Batur. Va avea motor W12

de Alexandru Monenciu
Marti, 16.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul model Batur. Construit manual de către artizanii Mulliner, acesta va debuta în 21 august.

După decapotabila Bacalar, artizanii diviziei Mulliner de la Bentley sunt gata pentru o nouă provocare. Este vorba despre un grand tourer, construit manual, denumit Batur. După lacul cu același nume din Bali, Indonezia.

Acesta a fost anunțat la începutul lunii august, iar acum Bentley a mai publicat o imagine teaser care ne arată noul Batur din profil.

Potrivit constructorului britanic de automobile, noul Batur va introduce un nou limbaj de design. Acesta va fi regăsit, ulterior, pe modelele cu zero emisii ale mărcii.

Tot cu această ocazie, Bentley confirmă faptul că noul grand tourer va fi echipat cu motor W12. Așa cum era de așteptat, clienții vor avea la dispoziție variante aproape infinite de personalizare, de la culori exterioare, la finisaje și materiale.

Așa cum spuneam, Bentley Mulliner Batur este așteptat să debuteze în 21 august, cu ocazia Monterey Car Week.

via Bentley

Comentarii (1)

  • Seriff
    Adica mai pe scurt bogatii tot cu motoare W12 vor merge in timp ce saracilor li se spune sa isi cumpere jucarii electrice sa nu mai polueze.
    Daca te duci in Monaco, numai masini electrice vezi acolo, toate de la 6000 benzina in sus.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru