Bentley şi Lamborghini au inaugurat primele showroom-uri din România

de Bogdan Mirică
Joi, 28.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley şi Lamborghini vin mai aproape de publicul din România odată cu inaugurarea primelor showroom-uri autohtone. Evenimentul de lansare a marcat şi debutul a două modele exotice, expuse toamna aceasta la Salonul de la Frankfurt.

Porsche Inter Auto a inaugurat astăzi la Bucureşti primele showroom-uri Lamborghini şi Bentley din ţară. Brandurile de lux ale grupului Volkswagen au venit mai aproape de clienţii autohtoni, instalându-se în două showroom-uri noi, ridicate pe bulevardul Pipera, numărul 1/x din Capitală.

Bentley Continental GT V8 S, premieră în România

Primul centru de vânzări Bentley în România se bucură de un showroom care măsoară 610 metri pătraţi şi care adăposteşte, începând de astăzi, pe lângă serviciile de post-vânzare şi pe cel de comercializare directă. Bentley Bucureşti este cel de-al 45-lea centru de vânzări al brandului britanic în Europa şi îşi propune să contribuie la creşterea de 14% înregistrată în Europa, de la începutul anului până la finalul lui septembrie.

Esential 610 metri pătraţi este suprafaţa showroom-ului Bentley deschis la Bucureşti.
228 de mătri pătraţi măsoară showroom-ul Lamborghini inaugurat la Bucureşti.
400.000 de euro a costat showroom-ul dedicat Lamborghini.
Inaugurarea showroom-ului din Bucureşti s-a făcut cu ajutorul unui nou produs lansat pe piaţa din România.
Este vorba despre Bentley Continental GT V8 S, versiunea sportivă a GT-ului clasic englez. Debutul autohton vine la numai două luni după ce maşina a fost expusă în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt.

Bentley Continental GT V8 S - informaţii complete

Motorizarea V8 twin-turbo a noii versiuni sportive dezvoltă 521 CP şi 680 Nm. Graţie modificărilor operate, modelul este cu 0.3 secunde mai rapid până la 100 km/h, fiind suficiente doar 4.5 secunde. Viteza maximă a crescut şi ea cu şase kilometri pe oră, ajungând la 309 km/h. În cazul decapotabilei, timpul 0-100 km/h este de 4.7 secunde, iar viteza maximă se opreşte la 308 km/h.

Primul showroom Lamborghini din România

Showroom-ul Lamborghini, situat lângă cel Bentley, are o suprafaţă mai mică, de numai 228 metri pătraţi, pentru care au fost investiţi aproape 400.000 de euro. România se adaugă astfel celor 45 de ţări în care brandul italian este prezent şi reţelei de comercializare, care constă în 120 de dealeri la nivel mondial.

Urmareste Automarket
În prezent, în interiorul showroom-ului, vizitatorii pot găsi un exemplar Lamborghini Aventador LP700-4, dar şi noul Gallardo LP570-4 Squadra Corse, cel mai nou derivat al Taurului, expus în premieră mondială la Salonul de la Frankfurt în această toamnă.

Lamborghini Gallardo LP570-4 Squadra Corse - detalii oficiale

Supercarul beneficiază de acelaşi motor V10 de 5.2 litri şi este derivat direct din Gallardo Super Trofeo, versiunea pentru circuit a modelului italian.

Comentarii (8)

  • O veste buna pt. propietarii de Bentley & Lambo. Sunt multe Bentley-uri in tara si propietarii trebuia sa se duca cu ele la Viena pt. o revizie.
    9 6
  • Scorpionule ai dreptate, dar in ambele moduri si cel ironic si cel direct.

    1) Chiar sunt ceva Bentley-uri si Lambo-uri la noi in tara (in Bucuresti cel putin) in ciuda saraciei lucie...deloc de ignorat as zice :)
    2) Cu ocazia deschiderii showroom-ului chiar s-ar putea inmulti aceste specimene...nu am dus niciodata lipsa de snobi

    P.S. Respect maxim pentru cei 1% care au reusit prin munca sa-si cumpere aceste masini.
    14 0
  • @doi
    Asa este...din pacate aceste masini sunt cumparate de'' mai marii tarii '' si bietele masini sunt chinuite pe soselele astea de doi lei.
    10 2
  • Tara bananiero-carpato-Pontica... Oare asfaltul strazii pe care e situat in ce stare e?... Ma mut in jungla africana... :)
    4 0
  • Showroom-ul Lamborghini, situat lângă cel Bentley,,- multumim ca ne spuneti unde se afla in Romania...
    3 0
  • Bentley are showroom de 2-3 ani la piata presei parter in unu din turnurile gemene.. Lamborghini este nou.
    1 2
  • frumos
    Nota 10 pt showroom. Chiar azi l-am vizitat si am ramas placut surprins de Mulsanne. :D
    4 1
  • RROMANIA
    La cat se pastreaza standardele in Grupul Volkswagen pe Romania, Lamborghini-urile vor fi cu siguranta reparate printre Skode si Vento-uri de acum 20 de ani. Banu' vorbeste !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru