Porsche Inter Auto

Luni, 12 Mai 2014 | Intern

Promoţie la Porsche Inter Auto România: Casco gratuit timp de un an la achiziţia prin Rabla

Reprezentanţii Porsche Inter Auto România au anunţat că vor derula o promoţie începând de astăzi pentru clienţii care îşi cumpără o maşină de la ei prin programul Rabla 2014. Aceştia vor primi asigurare CASCO gratuită timp de un an, prin Porsche Casco, tipul poliţei fiind diferit în funcţie de metoda de plată aleasă de client.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Intern

Bentley şi Lamborghini au inaugurat primele showroom-uri din România

Bentley şi Lamborghini vin mai aproape de publicul din România odată cu inaugurarea primelor showroom-uri autohtone. Evenimentul de lansare a marcat şi debutul a două modele exotice, expuse toamna aceasta la Salonul de la Frankfurt.
Marti, 04 Iunie 2013 | Intern

Porsche Inter Auto România a inaugurat noul complex auto Porsche Pipera

Porsche Inter Auto a inaugurat noul complex Porsche Pipera ce reuneşte mărcile premium şi luxury Audi, Porsche, Lamborghini şi Bentley în cadrul celui mai mare centru auto de acest gen din Europa de Sud Est.
Marti, 07 Mai 2013 | Intern

Porsche Pipera, cel mai mare centru auto de lux din Sud-Estul Europei, va fi deschis în prima decadă a lunii mai

Porsche Inter Auto România va deschide în prima decadă a lunii mai cel mai mare centru din Sud-Estul Europei dedicat automobilelor de lux. Acesta înglobează facilităţi de vânzare şi servisare pentru mărcile Audi, Porsche, Bentley şi Lamborghini.
Miercuri, 09 Mai 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Cinci ore cu Porsche 911, Boxster şi Panamera

Automarket a participat la ediţia 2012 a Porsche Roadshow. Evenimentul de imagine organizat de importatorul Porsche în România a scos în faţă versiunea Carrera S a noului 911 şi noua generaţie a lui Boxster, toate înşirate pe parcursul a cinci ore de bucurie.

Tag-uri similare

Porsche, Romania, Porsche 911, Porsche Panamera, Cayenne, Porsche Cayenne, Panamera, modele noi Porsche, noutati Porsche, Boxster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru