Porsche Pipera, cel mai mare centru auto de lux din Sud-Estul Europei, va fi deschis în prima decadă a lunii mai

de Sebastian Toma
Marti, 07.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Inter Auto România va deschide în prima decadă a lunii mai cel mai mare centru din Sud-Estul Europei dedicat automobilelor de lux. Acesta înglobează facilităţi de vânzare şi servisare pentru mărcile Audi, Porsche, Bentley şi Lamborghini.

România va avea cel mai mare centru auto dedicat mărcilor lux din Sud-Estul Europei. Vorbim despre complexul Porsche Pipera, deschis de Porsche Inter Auto România, care va fi dedicat mărcilor Audi, Porsche, Bentley şi Lamborghini. Centrul Porsche Pipera are o suprafaţă totală de 50.000 mp, o suprafaţă construită de peste 11.500 mp şi un depozit de piese de schimb cu o suprafaţă de 800 mp. Reprezentanţa multi-marcă a fost realizată în urma unei investiţii de 15 milioane de euro şi este localizată la 350 metri distanţă de centrul Porsche Bucureşti Nord.

“În prima decadă a lunii mai încheiem o etapă dintr-un proces amplu de transformare şi extindere a prezenţei noastre în zona de Nord a Bucureştiului. Finalizarea centrului Porsche Pipera - o investiţie importantă a Grupului Volkswagen - a coincis cu extinderea portofoliului nostru de mărci pe segmentul de lux, dar şi cu actualizarea identităţii vizuale şi a standardelor de prezentare a altor mărci pe care le comercializăm.

Aşa cum s-a întâmplat şi acum zece ani, cu Porsche Bucureşti Nord, suntem din nou în măsură să avem cele mai moderne şi cel mai bine echipate puncte de vânzare şi service la dispoziţia clienţilor noştri, şi asta sperăm că va compensa pentru inconvenienţele inerente mutării şi instalării într-o casă nouă. Clienţii noştri vor beneficia de spaţii extinse de prezentare, de un număr mai mare de posturi de service şi de un depozit mai mare de piese de schimb originale.”, a explicat Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto.

Urmareste Automarket
Centrul Porsche Bucureşti Nord va fi rezervat mărcilor de volum, fiind destinat clienţilor Skoda, Seat şi Volkswagen, pe când clienţii mărcilor premium şi de lux din portofoliul PIA vor apela la centrul Porsche Pipera din Şoseaua Pipera 1/x. Centrul va fi deschis în prima decadă a lunii mai şi reprezintă primul centru dedicat exclusiv mărcilor Audi, Bentley, Lamborghini şi Porsche din ţara noastră.
Complexul Porsche Pipera se va ocupa atât de servisarea modelelor existente din ţară, cât şi de comercializarea noilor modele ale mărcilor respective.

Via PIA

Comentarii (11)

  • Porsche, Bentley si Lamborghini : masini ideale pentru Romania, unde, pe minunatele autostrazi fara limita de viteza ale patriei, pot fi exploatate la adevarata lor valoare. Si pentru asta trebuia musai deschis un super centru auto.
    Mi-e scarba.
    31 12
  • Ivanoff
    Ha-ha-ha, buna asta!!!
    Nu conteaza ca nu ai cum sa ajungi in Pipera decat cu un Land Cruiser ca saracii sunt numai in santier de cand exista Pipera si asfalt nu au decat in curtile caselor, ei vor acum sa intri cu Lambo in ghena aia de zona...
    Sau poate tranzitarea se face pe platforma,clar trasa de un Land Cruiser :)))
    25 8
  • Bine. Am inteles stirea.
    Dar ce cauta coaja aia de citigo de la skoda in salonul cu masini premium ?
    16 3
  • antonny
    Aici sunt banii vostri dragi cumparatori........
    5 9
  • Mai, nu zic ca nu aveti puncte de vedere valide, insa hai sa nu dam nici in extrema cealalata, vreti sa fim si noi mai europeni, hai sa renuntam la romanisme.
    Ok, pipera nu este ce mai gandita zona insa drumurile sunt chiar ok. singura portiune care te mai agita putin este la sina de tren.
    Clar nu e tara potrivita pt masini luxoase dar eu daca aici am firma si banii si imi doresc porsche bentley sau lambo ( si sunt destui ) care-i problema ? Zici ca l-au deschis pe banii statului... si mie imi place sa critic, just for the fun of it sometimes, dar nu stiu de ce am impresia ca voi vorbiti serios.
    Scorpion, scrie weltauto pe placuta, asta inseamna ca au o aripa separata pt masinile sh. Nu sta langa aventadoare cayenneuri sau r8-uri :)

    Eu personal nu pot decat sa ma bucur ca se construiesc cladiri noi si frumoasa care o sa angajeze amarati ca mine care o sa vanda masini noi si frumoase pe care o sa le vad pe strazi parcate sau in trafic facand astfel atmosfera orasului mai.. noua si mai frumoasa.

    Sper doar sa aibe masinile astea cine le merita !
    11 1
  • Ce-mi "place" mie la showroom-urile concernului VAG cum aseaza masinile inauntru, zici ca stau la rand in aglomeratie. Altadata le mai puneau pe rampe, le aseazau diferit una fata de alta, acum, de cum intri in showroom, primul gand care-ti vine in minte e statul la coada in trafic.
    9 3
  • Cine isi mai permite sa deschida un asemenea centru in ziua de azi nu mai zic de romanica!! Cam bizara investitia asta sau chiar inca vand bine la noi.
    4 4
  • gabi_o
    Are TDi scris pe spate? E buna, scoate banu'!
    7 2
  • Adrian
    In primul rand este o veste buna pt. ca vor mai face cateva locuri de munca...putine ce e drept dar e bine si asa.
    In ceea ce priveste drumurile din tara noastra nu prea sunt potrivite masinile (cu mici exceptii) pt. ca au motoare puternice si garda la sol joasa. Poate Bentley (Continental, Mulsane, Arnage etc ) un Porsche Cayenne, Panamera mai merge. Dar Lamborghini chiar nu vad ce sa faci cu el pe la noi.
    Oricum la cate sute de Lambo, Bentley (nu mai zic de Porsche) sunt in tara noastra, cred ca nu o sa faca fata angajatii sa le faca o revizie sau reparatie :))
    2 0
  • "Porsche Pipera". . ., "cel mai". . ., "auto de lux". . . Astea au fost cuvintele pe care le-am remarcat prima data, cand am aruncat o privire pe titlu si am ramas inmarmurit, crezand ca Porsche a scos un nou model, denumit Pipera. . . :D :D :D
    4 0
  • poti sa ai un lambo si sa te plimbi in bucuresti,daca ai masina veche iti mai trebuie o platforma,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru