BMW confirmă că noua generație Seria 7 va avea versiune electrică: variantele diesel, pe benzină și plug-in hybrid vor fi în continuare disponibile

de Daniel Popescu, Foto: BMW
Miercuri, 18.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a confirmat că noua generație Seria 7 va fi disponibilă în premieră și în versiune electrică, pe lângă variantele diesel, cu motor pe benzină și plug-in hybrid.

Presa internațională a relatat în vara anului trecut că noua generație BMW Seria 7 ar putea avea și o versiune electrică, iar informațiile au fost confirmate acum de constructorul german.

Într-un comunicat de presă în care oferă detalii despre rezultatele financiare de anul trecut, BMW menționează că noua generație Seria 7 va fi disponibilă într-o largă varietate de motorizări.

"Noua generație Seria 7 [...] va fi disponibilă cu patru tipuri de sisteme de propulsie: diesel foarte eficient, motor pe benzină, în varianta plug-in hybrid și, pentru prima oară, ca versiune electrică", precizează oficialii germani în comunicatul de presă.

BMW nu a oferit niciun fel de detalii tehnice despre versiunea electrică a lui Seria 7, însă speculațiile anterioare din presă anunțau două variante pentru baterii: una de 80 kWh și alta de peste 120 kWh care ar urma să ofere o autonomie de până la 700 de kilometri, conform standardului WLTP.

De asemenea, BMW nu a menționat când va fi lansată noua generație Seria 7, însă a reafirmat că, până la sfârșitul anului 2021, Grupul BMW va avea 5 modele electrice în gamă: BMW i3 este deja de mai mulți ani pe piață, în timp ce producția lui Mini Cooper SE a început la sfârșitul anului 2019.

În plus, în 2021 vor fi lansate pe piață SUV-ul BMW iX3 și BMW i4, bazat pe Concept i4.

În comunicatul de presă, BMW menționează că intenționează "să găsească modalități suplimentare pentru a reduce complexitatea" gamei de modele, ceea ce sugerează o posibilă reducere a numărului de versiuni disponibile.

Via BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru