BMW Individual propune o personalizare de lux pentru Seria 6 GranCoupe

de Bogdan Mirică
Vineri, 09.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de personalizare BMW Individual a gândit un pachet special pentru actualul BMW Seria 6 GranCoupe facelift. Modelul a primit un tratament demn de divizia de lux.

BMW caută să atragă tot mai mulți clienți în birourile de personalizare ale diviziei Individual, responsabilă cu echiparea la cerere a tuturor modelelor din gamă.

Ultima creație a diviziei de personalizare are la bază actualul BMW Seria 6 GranCoupe, mai exact versiunea 650i. Rezultatul este un model finisat cu nuanța de vopsea Frozen Brilliant White, completată de un set de jante din aliaj, cu spițe multiple, alese dintr-un catalog special BMW Individual.

Interiorul a fost și el modificat cu o serie de elemente care merg dincolo de segmentul premium: piele granulată Merino pentru întreg habitaclul, disponibilă în culoarea Amaro Brown, completată de inserții din lemn nobil, Ash Grain White, regăsit la nivelul consolei centrale, al planșei de bord și al portierelor. Echiparea crește și ea odată cu instalarea sistemului de sunet Bang&Olufsen.

Sub capotă nu se întâmplă nimic special. Avem același motor V8 de 4.4 litri, capabil să dezvolte 450 de cai putere și 650 Nm.

Este suficient pentru un sprint de la 0 la 100 de km/h în 4.5 secunde și o viteză maximă de 250 de km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru