BMW lansează o nouă colecție de vară pentru ceasuri: prețurile variază între 169 și 329 de euro

de Daniel Popescu
Vineri, 22.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW lansează o colecție de 15 ceasuri pentru vară, inclusiv o serie pentru fanii sporturilor cu motor, iar prețurile variază între 169 de euro și 329 de euro.

BMW a anunțat în această săptămână o serie de detalii cu privire la o nouă colecție de ceasuri pe care o va lansa în această vară.

Colecția cuprinde în total 15 ceasuri și, potrivit constructorului german, este inspirată din elemente de design regăsite în industria auto. "Aceste ceasuri reprezintă o combinație de bucurie, performanță și pasiune", potrivit oficialilor BMW.

Colecția de bază include 8 ceasuri cu prețuri cuprinse între 259 de euro și 329 de euro, iar acestea beneficiază de logo-ul BMW în partea superioară a cadranului și de curea din piele. În plus, există alte 7 ceasuri în colecția BMW M Motorsport, care oferă un design mai sportiv și materiale premium adaptate celor care preferă o viață mai activă.

Ceasurile din această colecție au prețuri ceva mai accesibile, întrucât costă între 169 de euro și 259 de euro. Toate ceasurile sunt expuse vineri la sediul din Basel al producătorului Fossil, iar acestea vor ajunge pe piață pentru clienții finali în cursul acestei veri.

Via BMW

Comentarii (7)

  • ...Ceasuri DE VARĂ, serios?!
    Să înțelegem că alea de iarnă sînt îmblănite?? :-)
    11 0
  • numai la AM poti citi asa ceva. DE LA VARA a vrut sa scrie dar LA-ul a fost inspirat. pe nas.
    7 2
  • Aaahahaha....nu cred asa ceva...mi-au dat lacrimile ! Multam @fermi ! Unde dai si unde crapa ...si eu tot d-aia am deschis stirea ...sa vad ce dracu inseamna ceas de "vara' ...ma gandeam ca o avea AC climatronic incorporat sau ceva ...! Nu-mi trecea prin cap despre "la"-ul lipsa .
    6 0
  • Se-ntâmplă și la case mai mari.
    Nici vorbă însă de lipsa conjuncției *la* -- doar amplasarea sintagmei *de vară* era hiba.
    Ex. p-aproape de umor involuntar: *Haine de copii second-hand*. :-)
    Sau *Rochie de mireasă ieftină* :-p
    7 1
  • Au reciclat toata iarna lanturile de distributie rupte...:)))
    5 1
  • Iertat sa imi fie, dar nu stiu unde poate fi folosita ,,conjunctia la". Din putina gramatica pe care o stiu reiese ca ,,la" e prepozitie si poate participa, in cel mai rau caz, la construirea unei locutiuni adverbiale- la vara (in cazul nostru), la noapte, la anul etc. Deci, fara misto, dar cu un inceput de gust amar: unde poate fi folosita ,,conjunctia la"?
    4 0
  • petrusian
    @ robotzrelu Se putrivea la titlui initial. Acum a midificat ,dar sub poza a lasat aiurea ":ceasuri pentru vara".Pe semne sunt deja potrivite pentru ora de vara .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru