BMW M235i xDrive - coupe-ul primeşte tracţiune integrală pentru performanţe mai bune

de Bogdan Mirică
Marti, 13.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW introduce în premieră tracţiune integrală în gama lui Seria 2. Candidatul ideal este versiunea de performanţă M235i, ajutat acum şi de xDrive.

La sfârşitul săptămânii trecute, BMW anunţa extinderea gamei de motorizări pentru modelele Seria 2, Seria 4 Cabrio şi Seria 5. Printre noutăţile cele mai importante se numără şi introducerea în premieră a tracţiunii integrale xDrive în gama lui Seria 2.

Candidatul ideal pentru acest transplant este versiunea sportivă M235i, care devine astfel o opţiune ceva mai sigură şi mai rapidă. Derivatul M235i xDrive va ajunge în Europa în lunile următoare, în vreme ce Statele Unite îl vor primi abia anul viitor.

Caracteristicile principale se păstrează, sub capotă fiind vorba de acelaşi motor cu şase cilindri în linie, de 326 de cai putere şi 450 de Nm. Resursele sunt transmise ambelor axe cu ajutorul unei cutii automate Steptronic cu opt trepte, care ajută şi la îmbunătăţirea timpului de accelerare.

Urmareste Automarket
Astfel, M235i xDrive este cu 0.2 secunde mai rapid până la 100 de km/h decât versiunea fără tracţiune integrală.
Şi dacă de la 0 la 100 de km/h M235i xDrive face doar 4.6 secunde, trebuie să ştim şi că maşina promite un consum mediu de numai 7.8 litri/100 de kilometri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru