BMW M4 Coupe sărbătorește aniversarea diviziei de personalizare BMW Individual

de Bogdan Mirică
Luni, 22.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Individual, divizia de personalizare a constructorului bavarez, a finalizat lisa de modificări pentru o ediție aniversară M4 Coupe.

Creațiile inedite ale diviziei de personalizare BMW Individual au fost popularizate mai mult în ultimul deceniu, însă specialiștii germani activează pe lângă constructorul bavarez încă din anii `90. Pentru a celebra cum se cuvine activitatea diviziei de accesorii, specialiștii BMW Individual au făcut o serie de pregătiri speciale pentru un M4 Coupe unicat.

La nivel exterior, modelul de performanță vine vopsit în culoarea metalizată Macao Blue, completată de finisaje negre și de dungile colorate ale diviziei M, trasate pe acoperișul din fibră de carbon.

La interior, BMW Individual oferă piele Merino în două culori, pentru scaune, cusute contrastant cu așî în nuanța gri Silverstone. Nu lipsesc logo-urile aniversării de 25 de ani la nivelul tetierelor. Consola centrală și levierul schimbătorului au fost îmbrăcate în piele, iar planșa de bord a primit inserții din fibră de carbon și inserții metalice Macao Blue, întocmai ca nuanța caroseriei. Nu lipsesc logo-urile M ale diviziei de performanță.

Sub capotă nu s-au produs schimbări notabile.

Avem același propulsor TwinPower Turbo de 3.0 litri, capabil să dezvolte 431 de cai putere și 550 de Nm. Unitatea folosește o transmisie cu dublu ambreiaj și șapte rapoarte, care ajută coupe-ul să atingă 100 de km/h în 4.1 secunde.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru