BMW publică o imagine cu viitorul XM Label Red. Va oferi 750 CP

de Alexandru Monenciu
Luni, 24.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul bavarez a publicat prima imagine oficială cu viitorul XM Label Red. Debutul versiunii cu 750 CP este programat pentru toamna lui 2023.

BMW a lansat noul XM, al doilea model dezvoltat de la zero de către divizia BMW M, în luna septembrie. Tot atunci, constructorul german a dezvăluit că SUV-ul va fi disponibil, ulterior, și într-o versiune mai puternică.

Numele său este XM Label Red, iar acum îl poți admira în prima imagine oficială. Debutul este programat pentru toamna anului viitor.

În cazul său, sistemul de propulsie plug-in hybrid, format dintr-un motor V8 și o unitate electrică, va dezvolta 750 CP și 1.000 Nm cuplu. Vorbim despre cel mai puternic model, de serie, oferit vreodată de BMW.

Așa cum reiese din această imagine, noul XM Label Red se va distinge printr-o serie de accente exterioare roșii. Probabil, aceeași culoare se va regăsi și la interior.

BMW XM va intra în producție în luna decembrie 2022, la uzina din Spartanburg, SUA.

via BMW M

Comentarii (8)

  • Lucian
    O saptamana a durat bucuria celor care au comandat ultimul bolid BMW. Ce se fac oamenii acum ca apare modelul cu liniute rosii, cand ei deja au comandat modelul fara liniute rosii?

    La bietii oameni nu se gandeste deloc BMW?
    7 0
  • Ce sa mai spui la seria 2 coupe (G42)… la nici un an de la lansare in vara au schimbat total cockpit-ul. Măcar in cazul de fata este vorba de un pachet cu tematică… roșie :))
    1 0
  • Am văzut în showroom un ix cu dungi asemănătoare (deci este un opțional pe mai multe modele). Ce am văzut eu era negru cu dungi de culoarea bronz și de asemenea avea elemente de aceeași culoare și la interior (mânere uși, ceva pe bord). Mie mi-a plăcut
    0 0
  • Chenarul ăla roșu face toți banii :))))
    La bmw cred că designerii au vreun concurs, ceva, ori au angajat absolvenți de școală ajutătoare de design. Au același talent ca cei ce au proiectat casele cu tunulețe de la Buzescu de lângă Alexandria.
    1 0
  • Bah ce cocalareala!
    Pe langa faptul ca mai intra la socoteala si cei 750 de bebelusi verzi sufocati in chinuri. Sau 1000 de la cuplu?
    3 0
  • Nu era destul de tipator. Nu urla din toti rarunchii "uitati-va la mine! hai odata, priviti-mi hidosenia!". Trebuia sa-si dea cu ruj, dar nu numai pe bot (rat), dar si pe obraji, pe urechi... Ii mai lipseste doar la spate optiunea de carlig de remorcare in forma de tirbuson roz si designul e complet.
    4 0
  • cam meltenesc asa... :(
    3 0
  • Cand te uiti la masina asta iti da sangele pe nas. Si pe urechi daca esti mai sensibil. Cam asta vrea sa zica designul asta..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru