BMW Seria 2 Gran Coupe a intrat pe linia de asamblare: noul model de clasă compactă este produs la fabrica din Leipzig

de Cornel Șocariciu
Duminica, 10.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat că noul Seria 2 Gran Coupe a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Leipzig. Debutul comercial este programat pentru primăvara anului viitor.

La jumătatea lunii trecute, BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Seria 2 Gran Coupe. Modelul de clasă compactă este descris drept un coupe cu patru portiere și mizează pe aceeași platformă folosită de nemți și în cazul noului Seria 1.

Acum, reprezentanții BMW au anunțat că Seria 2 Gran Coupe a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Leipzig, Germania. În prezent, la uzina din Leipzig, BMW produce și următoarele modele: noul Seria 1, Seria 2 (Coupe și Cabrio), M2 Competition, Seria 2 Active Tourer, Seria 2 Active Tourer plug-in hybrid, i3 și i8.

Noul BMW Seria 2 Gran Coupe va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie, urmând ca debutul comercial să aibă loc în primăvara anului viitor.

În momentul lansării, Seria 2 Gran Coupe va fi disponibil cu trei motorizări: două unități pe benzină și un diesel. Varianta de bază poartă indicatiul 218i și mizează pe motorul de 1.5 litri cu 140 de cai putere.

Versiunea diesel BMW Seria 2 Gran Coupe 220d va fi echipată cu motorul de 2.0 litri de 190 CP, în timp ce vârful de gamă va purta numele de M235i xDrive. Acesta dispune de motorul de 2.0 litri cu 306 cai putere și 450 Nm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru