BMW Seria 4 Coupe a fost transformat în maşină de poliţie pentru Salonul de tuning de la Essen

de Sebastian Toma
Miercuri, 04.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la AC Schnitzer au personalizat un BMW 428i Coupe pentru poliţia din Germania, pentru ediţia 2013 a campaniei Tune it! Safe!, care promovează tuningul responsabil.

Esential 5.7 secunde îi sunt necesare lui BMW 428i modificat de AC Schnitzer pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.
BMW Seria 4 Coupe a fost desemnat să fie vedeta campaniei Tune it! Safe! în 2013. Modelul din Munchen a fost personalizat de AC Schnitzer şi îmbrăcat în uniforma poliţiei germane pentru a promova tuningul responsabil. Exemplarul modificat a debutat la Salonul Auto de la Essen, dedicat acestui fenomen, alături de versiunea sa "civilă", modificată tot de cei de la AC Schnitzer. Cei de la BMW au oferit acest exemplar în calitate de partener al asociaţiei VDAT, care uneşte tunerii de automobile din Germania şi al Ministerului Federal de Transporturi din Germania.

Modificările au plecat de la un BMW 428i Coupe, căruia i-a fost aplicată folie exterioară de la Foliatec şi un girofar Hella. La nivel exterior, caroseria prezintă un set de bare de protecţie croite de cei de la AC Schnitzer, un difuzor de aer integrat în bara faţă şi un spoiler montat pe lunetă. Design-ul exterior este completat de un set de jante din aliaj AC Schnitzer Type VIII, realizate prin forjare, care au diametrul de 21 inch şi o lăţime de 9 inch, echipate cu anvelope Hankook Ventus S1evo, cu dimensiunea 245/30 ZR21.

Urmareste Automarket
Motorizarea 2.0 turbo din echiparea lui 428i dezvoltă 296 CP în urma modificărilor aplicate de specialiştii de la AC Schnitzer, în timp ce cuplul maxim a urcat la 420 Nm. Creşterea puterii permite o accelerare de la 0 la 100 km/h mai rapidă cu 0.2 secunde, fiind necesare doar 5.7 secunde pentru această manevră. Glasul motorizării va fi pus în valoare de o evacuare dublă din oţel inoxidabil, care poartă un set de tips-uri cromate.
Lista de modificări tehnice este completată de o suspensie sport reglabilă. Interiorul prezintă pedale din aluminiu, covoraşe din velur, un nou suport pentru cheia de contact, o manetă ”Black Line” pentru levierul frânei de parcare şi echipamentul aferent unei autospeciale destinate poliţiei.

Via ACSchnitzer

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru