BMW Seria 7 ar putea primi versiunile M750i şi 728i

de Bogdan Mirică
Marti, 25.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW are în plan extinderea gamei actualului Seria 7 cu două noi versiuni: M750i şi 728i. Prima va oferi 450 de cai putere şi va beneficia de pachetul M Performance.

BMW are planuri mari pentru actuala generaţie a sedanului Seria 7. Nava amiral ar putea primi două noi versiuni chiar de anul viitor.

Prima dintre ele ar putea să se numească M750i şi ar putea rezulta din alăturarea versiunii 750i şi a pachetului M Performance. Sub capotă se va afla deja cunoscutul motor V8 bi-turbo de 4.4 litri, capabil să dezvolte însă o putere totală de 450 de cai. Pentru a se diferenţia de versiunea standard, noul M750i va oferi clienţilor un şasiu sportiv şi o dinamică mai bună, orientată către cei care nu vor să folosească M750i ca pe o limuzină. Opţional, BMW oferă şi o tracţiune integrală xDrive.

Preţul viitorului model va fi ceva mai mare decât al actualului 750i, însă nu va depăşi valoarea lui 760Li, care va continua să reprezinte vârful de lance al bavarezilor în acest segment.

Cea de-a doua propunere în gama actualului Seria 7 ar putea fi o nouă versiune entry-level, botezată 728i. Din primele informaţii, aceasta ar urma să se folosească de serviciile unui motor pe benzină de 2.0 litri şi de cele ale unui motor electric.

Unitatea convenţională va garanta cel puţin 245 de cai putere, iar propulsorul electric se va asigura că valorile de consum şi emisii nu cresc îngrijorător.

Comentarii (6)

  • Varianta M7 este sub 760Li ca putere si performante, deci dc se va mai chema M7? O varianta M mai slaba decat una "normala" sa zic, nu stiu cum au gandit aceasta pozitionare, dar un pachet M si o tractiune integrala nu fac din seria 7 un M adevarat, chiar si cu sasiul ceva mai sportiv decat versiunea normala.
    4 7
  • phlorin81
    @dan_grc

    Mai mult ca sigur e vorba de varianta M Performance.....
    Amanunt care lipseste din continutul articolului....
    6 0
  • phlorin81
    Am citit mai bine mai articolul si apare ipoteza cu M Performance....
    Am postat un comentariu inutil.... :(
    5 0
  • seria 7 cu motor de seria 1........bun asa........
    pun pariu ca ajungi cu masina in service si te taxeaza de 7 ori mai mult pt. acelasi motor.......
    seria 7 cu 4cilindri........apai ne mai miram ca focus are motor de 1L 3 cilindri......in curand si seria 1.........
    3 11
  • @Mafia
    S-a lansat noul LS?
    5 4
  • sunt multe firme care cer motoare mai mici pentru limuzine, oamenii vor o limuzina sa isi plimbe clientii si directorii iar pentru asta nu este nevoie de un motor mare, ei prefera cel mai mic motor si de diferenta de pret baga dotarii pentru interior, si mercedes are un motor de 2.2 litri diesel pe S, sunt persoane care pun accentul pe confort\lux si nu conteaza ca au un motor de 200 sau de 400 de cai pentru a fi plimbati de sofer de acasa pana la magazine sau intalniri si inapoi...

    daca nu acoperi toata gama nu ai cum sa supravietuiesti...din acest motiv au bagat si tractiune integrala...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru