BMW: "Suntem impresionaţi de reuşita parteneriatului cu Toyota"

de Sebastian Toma
Marti, 03.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ian Robertson, şeful departamentului de marketing de la BMW, spune că parteneriatul cu Toyota a progresat mai rapid decât se aşteptau şi că rezultatele proiectului sunt notabile în ceea ce priveşte acumulatorii dezvoltaţi.

BMW şi Toyota lucrează împreună la dezvoltarea viitorilor hibrizi. Potrivit lui Ian Robertson, şeful departamentului de marketing de la BMW, cele două echipe de dezvoltare au parcurs mai mulţi paşi în vederea îmbunătăţirii viitorilor hibrizi ai celor două concerne. Robertson le-a declarat englezilor de la Autocar că noua prioritate a partenerilor este de a găsi cea mai bună cale de utilizare în serie a noilor tehnologii dezvoltate. Reprezentantul BMW a fost rezervat în declaraţii, dar a subliniat că noile tehnologii ar putea produce o schimbare dramatică în tehnologia vehiculelor electrice.

"Am făcut progrese importante. Echipele lucrează foarte bine împreună şi suntem impresionaţi de viteza cu care avansăm şi de calitatea elementelor realizate. Până acum, am remarcat îmbunătăţiri importante în performanţele acumulatorilor şi în eficienţa acestora. Momentan, lucrăm la o soluţie pentru a folosi împreună noile soluţii, despre care n-am nicio îndoială că vor face maşinile electrice mult mai atractive", a declarat Ian Robertson, şeful departamentului de marketing de la BMW.

Urmareste Automarket
Grupul de ingineri lucrează şi la dezvoltarea noii generaţii de vehicule alimentate cu hidrogen.
Deşi echipa de ingineri a înregistrat progrese şi la acest capitol, reprezentantul BMW a atras atenţia că tehnologia este limitată în principal de infrastructură, lipsa staţiilor de alimentare cu hidrogen fiind o problemă majoră pentru această categorie de vehicule. În baza tehnologiei pe care o va obţine de la Toyota, BMW va construi un prototip al unui vehicul alimentat cu hidrogen, pe care îl va prezenta public până în 2015. Versiunea de serie a acestui vehicul este aşteptată să debuteze pe piaţă în 2020, estimează japonezii de la Nikkei.

Via Autocar

Comentarii (9)

  • ...mda...baietii astia traiesc intr-un turn de fildes. Nu au citit comentariile pertinente ale fanilor (ale ambelor parti) de pe AM :D

    Ele spun ca bmw+ toyota = (not) love
    18 8
  • dan_grc
    >Rugaciunea BMW-ului<

    Inger, ingerasul meu

    Ce mi-ai dat acest ''bemveu''

    Fii cu mine daca-ti pasa

    Protejeaza a mea chiulasa

    Si ma apara mereu

    Mai ales de ''itepeu''

    Fa sa nu-mi indoi in viata

    Cuvioasa bara fata

    Si sa nu vad girofare

    In sfanta retrovizoare

    Fa sa zbor ca avionul

    Si sa nu-mi arda la far xenonul

    Si fereste-mi de pacate

    Sfanta tractiune spate......


    Doar atat pot sa spun momentan........nu ''desconspirati''
    13 24
  • Giovani Nicorozi Minofti
    HEHEHE, cum sa nu le placa. Toyota nu numai ca ii ridica ii societate postandu-le o imagine buna, dar si profiturile vor creste. Daca nu erau cei de la Toyota ,BMW acum era varza la asa ceva.
    8 25
  • dan_grc
    Am si eu un E39,
    Dizel ca e vremea grea,
    Stand cu motorina-n ea,
    Nu mai pleaca ,
    E belea,

    Valve, pompe, stricate
    Ma baga-i cu botu-n toate,
    Nu-i dadu-i de cap mai frate,
    Ce naiba ?
    Bemveu-i bemve in toate.

    Ma facu-i ca nu se poate,
    Ma gandi-i si io mai frate,
    Bavarezi-s finantistii in toate,
    Strang avere, bani murdari,
    Pe clienti nu dau doi bani,
    Le arunca marfa lor,
    Rezultand din gafa lor,
    Bemveuri cu probleme,
    Fiindca cocalarii cere.
    12 18
  • @dan_grc
    Exista peste tot cineva care domina la anumite capitole, tu domini la prostie, schizofrenie si dementa avansata, in acelasi timp toate, @mafia cu 100 de nickuri, cel ma prost personaj din cate au fost vreodata pe AM, Robert de la Bucuresti, taticul service-ului, adevarat ca taranul de oras este cel mai prost animal, misiunea ta este aceia de a fi imbecil pana la infinit, ai totusi un merit, reusesti de fiecare data, pana si-un cocalar cu Bmw are mai multa minte ca tine, nu stiu daca meriti macar un scuipat.
    18 6
  • Fratilor, nu va mai certati caci asta denota toata inertia voastra de a va posta la un nivel cultural decent.Sper ca AM sa faca curatenii maine si sa fie respectata acuratete.

    Totusi eu avand Bmw SH la mana a paispea cu numere de RUSSE inca, dilema este putin mare. Cum naiba o marca ca bemwe sa fie multumita de colaborarea cu toyota? Ligheanul asta de marca, si-a permis o asemenea colaborare cu ''greii'' industriei premium. Pai Bemwe este Dumnezeu pe pamant, se tine atat de strong pe curbe si sta ca pe trasa ca si cand te-ar veghea un inger pazitor cu puteri magice. Asta-i senzatia cand conduci un bmwe. Bun lasand glumita, totusi este marca mea favorita si o iubesc. Chiar ieri am cumparat din targ un cd manele 2013 cu Adrian Minune , am ascultat piesele la blana . Sper sa vina caldura cat mai repede ca sa pot tine si geamul deschis sa vada lumea cat de bine se aude un bang&Olufsen de la bmwe.
    5 17
  • hahahaha
    Daca un brand de volum ii joaca pe deget. Pai atunci Lexus ii farama.....cel putin la fiabilitate, eleganta, rafinament,exclusivitate este peste BMW.
    9 18
  • @hahahaha
    Cauta un articol de acum cateva luni pe AM unde seful Toyota recunostea superioritatea BMW in fata Lexus si ca intr-o buna zi viseaza sa se apropie de BMW.Asa ca lasa fanatismul gratuit si revino cu picioarele pe pamant.
    8 2
  • AndreiRN
    Normal ca sunt impresionati ca doar au dat si ei motoare de technologie veche pt diamantele viitorului automobilistic.
    10-15 ani au mancat banii de investitie in motoare pe hidrogen si acuma le-a pus Toyota in brate technologia celului de energie.
    Ei cred ca l-au prins pe Dumnezeu de picior.
    7 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru