BMW X1 primește pachetul de accesorii M Sport

de Bogdan Mirică
Joi, 04.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW X1 se bucură de un aspect sportiv odată cu introducerea pachetului de accesorii M. Acesta vine cu un nou kit aerodinamic și cu o serie de elemente de personalizare la nivel interior.

Primirea bună de care s-a bucurat noua generație BMW X1 este dublată acum și de introducerea pachetului de accesorii M. Cel mai mic SUV al bavarezilor se bucură de un aspect mult mai sportiv, amplificat de un kit aerodinamic nou, care include: un spoiler frontal redesenat, cu trei prize de aer generoase, un spoiler spate cu suport de culoare neagră și două țevi de eșapament.

Modelul este disponibil și cu o nouă culoare de caroserie, Estoril Blue, aplicată și pragurilor laterale noi, dar și bosajelor. Grila radiatorului a fost și ea înlocuită, iar jantele pot fi de 17 sau 18 inch, vopsite în două tonuri de culoare. Pachetul de accesorii M este completat de o suspensie coborâtă cu 1 centimetru, ceva mai rigidă, semnată de divizia de performanță.

Nici interiorul nu este uitat, întrucât pachetul M aduce scaune sport, cusute cu ață în culoarea Estoril Blue, asemeni caroseriei. Lista de echipamente se extinde și ea cu climatizare pe două zone, cu senzori de parcare spate (Park Distance Control) și cruise control adaptiv.

Prețurile pentru noul pachet M Sport vor oscila între 4100 și 5200 de euro pe piața din Germania.

via bimmertoday

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru